Ovitrelle 12. Gün

ifna1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
355
113
Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü dün aşırı adet sancısı çektim ama gelen giden yok zaten bat 1 ocak görünüyo. Bugün de bazen sağ bazen sol kasık ve bel ağrım var. Bu belirtiler sonucunda gebeliğini öğrenen var mı acaba? 12. Gün testide hayalet şekilde

*12. Gün testi hala silik,koyulaşmadığı için tutmadığını düşünüyorum ama nasip🤷‍♀️

*12. Gün testi hala silik,koyulaşmadığı için tutmadığını düşünüyorum ama nasip🤷‍♀️
Test için 14.gün diyorlar zaten. Benimde 12.gün silikken 14.gün netleşmişti

Eklentiler

• IMG_0597.jpeg
    IMG_0597.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 351FA361-FD7A-41C4-BE14-F97429E487CA.jpeg
    351FA361-FD7A-41C4-BE14-F97429E487CA.jpeg
    36,9 KB · Görüntüleme: 15
Bende aynı tarihlerde vuruldum iğneyi bugün 11.gün test yaptım negatif çıktı ama aşırı kasık ağrım var ve kahverengi akıntı başladı bu kadar erken regl olur muyum anlamadım canım sıkıldı çok

Bende aynı tarihlerde vuruldum iğneyi bugün 11.gün test yaptım negatif çıktı ama aşırı kasık ağrım var ve kahverengi akıntı başladı bu kadar erken regl olur muyum anlamadım canım sıkıldı çok
Akıntınız nasıl acaba eğer yoğun değilse belki yerleşmedir?

Allah yardımcımız olsun♥️♥️ testleri öncesinde takip etmiş miydiniz silikleşmesini falan
Yok hayır ilk kez bugün yaptım dayanamadım oda negatif çıktı ardından da kahverengiler başladı ama yani reglden 1 gün önce gelirdi bende normalde şuan çok erken geldi

Yok hayır ilk kez bugün yaptım dayanamadım oda negatif çıktı ardından da kahverengiler başladı ama yani reglden 1 gün önce gelirdi bende normalde şuan çok erken geldi
Anlayamadım bunun nedenini ama eğer olmadıysa da birdaha ki sefere inşallah🤲🏻🤲🏻

Kızlar test yaptım ama sanırım yanlış oldu geçersiz oldu. Kaset test yapsam ilk tuvalet olmadan belli olur mu acaba?

Kızlar bugün erken gebelik testim geçersiz kullanım oldu yani bişeyi yanlış yaptım sanırım. Elimde kaset test vardı negatif çıktı. Bugün 13. Günüm olsa çıkar mıydı?😏 moralim bozuldu biraz

X