Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test için 14.gün diyorlar zaten. Benimde 12.gün silikken 14.gün netleşmişti*12. Gün testi hala silik,koyulaşmadığı için tutmadığını düşünüyorum ama nasip
Ya inşallah benimde öyle olur belirtiniz nelerdi acabaTest için 14.gün diyorlar zaten. Benimde 12.gün silikken 14.gün netleşmişti
Bel ağrım vardı 12.günde mide ekşimesi olmuştu. Ben düşük yaptım ama kimyasal olduYa inşallah benimde öyle olur belirtiniz nelerdi acaba
Ya öyle mi kusura bakmayın ben onunla gebesiniz sandım geçmiş olsun yeri güzellikle dolsunBel ağrım vardı 12.günde mide ekşimesi olmuştu. Ben düşük yaptım ama kimyasal oldu
Teşekkür ederim canım güzel haberle gelirsin sende inşallah. Ben yarın tekrardan ovitrelle kullanacamYa öyle mi kusura bakmayın ben onunla gebesiniz sandım geçmiş olsun yeri güzellikle dolsun
Bir de adet olacakmışsınız gibi kasık ağrınız olmuş muydu?Bel ağrım vardı 12.günde mide ekşimesi olmuştu. Ben düşük yaptım ama kimyasal oldu
İnşallah hepimiz pozitifleri görelim eğer olumsuz olursa bende yeniden kullanırım sanırım. ilkti benimTeşekkür ederim canım güzel haberle gelirsin sende inşallah. Ben yarın tekrardan ovitrelle kullanacam
Akıntınız nasıl acaba eğer yoğun değilse belki yerleşmedir?Bende aynı tarihlerde vuruldum iğneyi bugün 11.gün test yaptım negatif çıktı ama aşırı kasık ağrım var ve kahverengi akıntı başladı bu kadar erken regl olur muyum anlamadım canım sıkıldı çok
Eğer yoğunluk devam etmezse testlere devam edin benceAkıntınız nasıl acaba eğer yoğun değilse belki yerleşmedir?
İç çamaşırımı kirletti ve peçeteye gelince biraz geldi bilmiyorum ümit etmek istemiyorum 3 senedir artık çok yoruldumAkıntınız nasıl acaba eğer yoğun değilse belki yerleşmedir?
O kadar haklısınız ki ne desem boş gelir…İç çamaşırımı kirletti ve peçeteye gelince biraz geldi bilmiyorum ümit etmek istemiyorum 3 senedir artık çok yoruldum
Umarım bekleyen herkes ve bende dahil bir an önce kavuşuruzO kadar haklısınız ki ne desem boş gelir…
Allah yardımcımız olsun testleri öncesinde takip etmiş miydiniz silikleşmesini falanUmarım bekleyen herkes ve bende dahil bir an önce kavuşuruz
Yok hayır ilk kez bugün yaptım dayanamadım oda negatif çıktı ardından da kahverengiler başladı ama yani reglden 1 gün önce gelirdi bende normalde şuan çok erken geldiAllah yardımcımız olsun testleri öncesinde takip etmiş miydiniz silikleşmesini falan
Anlayamadım bunun nedenini ama eğer olmadıysa da birdaha ki sefere inşallahYok hayır ilk kez bugün yaptım dayanamadım oda negatif çıktı ardından da kahverengiler başladı ama yani reglden 1 gün önce gelirdi bende normalde şuan çok erken geldi