Ovitrelle 12. Gün pozitif

gizemtzk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
26
15
3
27
Arkadaşlar 28 ocakta iğne vuruldum bugün 12. Gün ve test silik ama belirgin olarak pozitif çıktı. Ara ara kasık ağrım var ve göğüslerim şişti. sizce iğne etkisi mi yoksa gebelik var mıdır

Canım aynı gün vurulmuşuz bende 28inde yaptım son durum ne bugün 15. Günümüz?

12. Gün kan verdim 35.23 çıktı 14. Günde test yaptım silik çıktı doktor vardır gebelik adet gününün geçmesini bekleyelim bi hafta sonra keseyi görürüz dedi
Ayy çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin

Kesin olarak 15. Günde mi belli oluyor acaba ben 12.gundeyimm testim pozitifdi. 14. Günüm adet gunum oluyor ilk deneme il kkez yaşıyorum 15. Günü beklemelimym
Evet canım hatta 14. Gün bile çıkabilir çünkü 7 ci veya 9 cu gün iğnenin etkisi gidiyor kanda idrarda sonraki çizgiler gebelik habercisi oluyor :) 12 ci gün daha erken bence biraz daha bekle

Kesin olarak 15. Günde mi belli oluyor acaba ben 12.gundeyimm testim pozitifdi. 14. Günüm adet gunum oluyor ilk deneme il kkez yaşıyorum 15. Günü beklemelimym
Benim 12. Günüm henüz zaten 14m gününde adet oluyorum hala pozitife... Sizin son durum nedir..

Birde bir yazı paylaşacağım bir doktor un sayfasindan alinti. Buna göre bakacağım çünkü herkes bişi diyor. Kimsii 26.gun kesin diyorlar kimi 12 kimi 14 kimi 15 bence çok saçma buna da doktor bilgisi oldugu için uyacagimm. İdeal olarak 12.ve sonrası diyor.

Evet canım hatta 14. Gün bile çıkabilir çünkü 7 ci veya 9 cu gün iğnenin etkisi gidiyor kanda idrarda sonraki çizgiler gebelik habercisi oluyor :) 12 ci gün daha erken bence biraz daha bekle
Bende 15 martta iğne vuruldum bugün beta 2 çıktı malesef hamile değilim daha öncede kalbi durup kürtaj olmuştum

Bende 15 martta iğne vuruldum bugün beta 2 çıktı malesef hamile değilim daha öncede kalbi durup kürtaj olmuştum
Hayırlısı olsun wallahi hayırlısını dilemek lazım benimde olumsuz ara verdim zaten eşim ameliyat oldu bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…