Canım sonucun ne ciktiArkadaşlar 28 ocakta iğne vuruldum bugün 12. Gün ve test silik ama belirgin olarak pozitif çıktı. Ara ara kasık ağrım var ve göğüslerim şişti. Eki Görüntüle 3204716 sizce iğne etkisi mi yoksa gebelik var mıdır
12. Gün kan verdim 35.23 çıktı 14. Günde test yaptım silik çıktı doktor vardır gebelik adet gününün geçmesini bekleyelim bi hafta sonra keseyi görürüz dediCanım sonucun ne cikti
Sabah yaptım yine silik pozitif çıktı doktoruma söyledim vardır gebelik ama bekleyelim keseyi görmek için dedi adet günü geçsin bi hafta sonra gel dediCanım aynı gün vurulmuşuz bende 28inde yaptım son durum ne bugün 15. Günümüz?
Ayy çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin12. Gün kan verdim 35.23 çıktı 14. Günde test yaptım silik çıktı doktor vardır gebelik adet gününün geçmesini bekleyelim bi hafta sonra keseyi görürüz dedi
Hayırlı olsun canımSabah yaptım yine silik pozitif çıktı doktoruma söyledim vardır gebelik ama bekleyelim keseyi görmek için dedi adet günü geçsin bi hafta sonra gel dedi
Sağol canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsinAyy çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canımçok sevindim
Amin canım inşallahSağol canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım aynı gün vurulmuşuz bende 28inde yaptım son durum ne bugün 15. Günümüz?
Evet canım hatta 14. Gün bile çıkabilir çünkü 7 ci veya 9 cu gün iğnenin etkisi gidiyor kanda idrarda sonraki çizgiler gebelik habercisi oluyor :) 12 ci gün daha erken bence biraz daha bekleKesin olarak 15. Günde mi belli oluyor acaba ben 12.gundeyimm testim pozitifdi. 14. Günüm adet gunum oluyor ilk deneme il kkez yaşıyorum 15. Günü beklemelimym
Benim 12. Günüm henüz zaten 14m gününde adet oluyorum hala pozitife... Sizin son durum nedir..Kesin olarak 15. Günde mi belli oluyor acaba ben 12.gundeyimm testim pozitifdi. 14. Günüm adet gunum oluyor ilk deneme il kkez yaşıyorum 15. Günü beklemelimym
Bende 15 martta iğne vuruldum bugün beta 2 çıktı malesef hamile değilim daha öncede kalbi durup kürtaj olmuştumEvet canım hatta 14. Gün bile çıkabilir çünkü 7 ci veya 9 cu gün iğnenin etkisi gidiyor kanda idrarda sonraki çizgiler gebelik habercisi oluyor :) 12 ci gün daha erken bence biraz daha bekle
Hayırlısı olsun wallahi hayırlısını dilemek lazım benimde olumsuz ara verdim zaten eşim ameliyat oldu bakalım nolcakBende 15 martta iğne vuruldum bugün beta 2 çıktı malesef hamile değilim daha öncede kalbi durup kürtaj olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?