Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 16 Ekim de yaptım, ama daha erkenKızlar 15 ekimde iğne vuruldum sizce artık test yapmalımıyım çok sabırsızlanıyorum![]()
10 günden sonra kanda çıkıyomuş galiba kendimi çok zor tutuyorumBende
Bende 16 Ekim de yaptım, ama daha erken
Hayır sadece iğneden sonra 3, 4 gün kasığım ağrıyordu, sizin varmı belirtileriniz... İğneyi ne için kullandırmıştı doktorunuz, pko varmı10 günden sonra kanda çıkıyomuş galiba kendimi çok zor tutuyorumbelirtiler var mu sizde
Bende hiç bi problem YÖK sadece kan pıhtılaşması var o yüzden planlı olması için yaptık ama erken gebelik testi yaptım pozitifHayır sadece iğneden sonra 3, 4 gün kasığım ağrıyordu, sizin varmı belirtileriniz... İğneyi ne için kullandırmıştı doktorunuz, pko varmı
Kızlar 15 ekimde iğne vuruldum sizce artık test yapmalımıyım çok sabırsızlanıyorum![]()
Aa Hamile misn, inşallah darısı bize, bnde pko var amaBende hiç bi problem YÖK sadece kan pıhtılaşması var o yüzden planlı olması için yaptık ama erken gebelik testi yaptım pozitif![]()
Testte pozitif çıktı ama kan verdim bekliyorum Allah hepimize nasip etsin inşallah hayırlı evlatAa Hamile misn, inşallah darısı bize, bnde pko var ama
Bence artık yapabilirsin kesin net sonuç çıkarBen 8 ekimde vuruldum ama hala cesaretim yok![]()
Haber et sonucuTestte pozitif çıktı ama kan verdim bekliyorum Allah hepimize nasip etsin inşallah hayırlı evlat
Daha çok erken olduğu için 18.47 çıktı sonucum hamileymişim doktorum öyle söylediHaber et sonucu ☺
Yaaaa sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsinDaha çok erken olduğu için 18.47 çıktı sonucum hamileymişim doktorum öyle söyledi![]()
Bence artık yapabilirsin kesin net sonuç çıkar
15inde olmuştum benSen kacinda olmustun igneyi cok korkuyorm ya
Progestanı bundan önceki hamileliğimde düşük tehlikem olduğu için kullanmıştımKizlar aranizda progestan kullanan var mi?
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinYaaaa sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin![]()
Canm belirtin var mıydı?Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Göğüslerim ağrııodu ve ara ara mide bulantısıCanm belirtin var mıydı?
Bnm hiç belirti yok, sadece iğneden sonra 3-4 gün kasık ağrısıGöğüslerim ağrııodu ve ara ara mide bulantısı