- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel canım insllah hadi bakalımCanım çıktım kontrolden çok şükür çatlamış yumurtam sağlıklı dedi sıvısıda birikmiş darısı hayırlı şekilde döllenmeye bol bol yine değerlendirin dedi doktorum Butimarr :) hayırlısı artık allahtan
Sabah gideceğim sanırım canımgulenyuzumsunsen acilden gebelik şüphen olduğunu bulantım var halsizim falan de beta hcg istiyorum de o zaman isterler kan testi direk beta baktircam dersen belki bakmazlar, imkanın varsa hemen kan ver derim bende ilk kanda ogrendim
Daha çok yeni olduğu için canim silik çıkması önemli olan fotoğrafı varmiBen erken gebelik testini yaptım şu an .. ilk defa yapıyorum bunu . İkinci çizgi yani T olan C kadar net olmadı buğulu bir yapısı oldu nedir şimdi bu
YaaaaYaptığın testler ne testi, gebelik testi mi canım
Masallah var birşeyler inslah hadi güzel haberlerle gel
Aminnn beklemesi zor bir süreç ama beklemekten başak caresi de yok bol dua etYaaaa
Allahım Umutlarımı boşa çıkarma . Kendimi kaptırmayayım diyorum ama olmuyor
Yanlış anlamıyorsam gebesin canım öyle mi laf anlamaz bir haldeyim kusuruma bakma yanlış anladıysamCanım benimde kasık ağrısı göğüs hassasiyeti vardı hep uzanmak istiyordum. İnsllah canım dualarim seninle
Ahaha estağfurullah canım anlayabiliyorum evet gebeyimYanlış anlamıyorsam gebesin canım öyle mi laf anlamaz bir haldeyim kusuruma bakma yanlış anladıysam
Canım var erken daha yeni gebelik olduğu için silik çıkıyor çok sevindim hayırlı olsun yarın hemen kan verkasette çıkmış bunda çıkması çok önemli değil kasetler daha sağlam
Sağlıkla kucağına al inşallahAhaha estağfurullah canım anlayabiliyorum evet gebeyim
İnşallah bakalım canım .Canım var erken daha yeni gebelik olduğu için silik çıkıyor çok sevindim hayırlı olsun yarın hemen kan verkasette çıkmış bunda çıkması çok önemli değil kasetler daha sağlam
Yarın sabah kana git canım mutlakaİnşallah bakalım canım .
İnşallah canım gideceğimYarın sabah kana git canım mutlaka
Hayırlı haberleke gel allahın izniylesizden bende dua istiyorum çok önemli bu hafta benim için 6 ay oldu çünküİnşallah canım gideceğim
Amin canım inşallahSağlıkla kucağına al inşallah
Sonucunuz ne çıktı acabaSabah gideceğim sanırım canım
Canom arkadaşımız pozitif oldu sonucubenimde pozitif oldudarısı sizlere ve isteyen herkeseSonucunuz ne çıktı acaba
Ayyy masallah . Darısı başımıza . Catlatma ignesi yaptik bu ay. Yarın 14. Gun . Henüz adet olmadım çok şükür. Ama hafif bir ağrı var . Daha çok mide ağrısı gibi kasiklarim da ağrıyor sanki . Bilemiyorum. Göğüslerim da hafif bastırınca ağrıyor. Durup dururken ağrımiyor. Bir de geçen hafta sol bacağım ve kalcam epey ağrıdı. Kramp gibi . Üçüncü gün eser kalmadı ağrıdan. Sizde de bunlardan oldu mu , hangisi oldu ya daCanom arkadaşımız pozitif oldu sonucubenimde pozitif oldudarısı sizlere ve isteyen herkese