Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pcosluyum kaç deneme yapılıyo çatlatmadaMerhaba ben 3. İgnemi vuruldum 25 Mart'ta pcosluyum 8.gunde kanda negatif ti daha 1 haftam var inşallah pozitife döner bende umutla bekliyorum bizlerde güzel sonuçlar alırız inşallah
Merhaba canım herkesin başka bi problemi var bu yüzden. Herkes kişiye göre tedavi görüyor benim 2. İğnemde olumsuzdu her seferinde adet oldum vakti zamanı var demekti bazısında 3. İğnede olumlu bazısı ilk iğnede olumlu sonuçta alabiliyor 2. İğne de olumlu olabilir neyin var problem olarak?Bu ay çatlatma iğnesi vuruldum ama adet oldum oysaki çok ümitlenmiştim. 2. Sefer iğneyi olup hamile kalan var mı acaba ümit olsun
Pcos var bendeMerhaba canım herkesin başka bi problemi var bu yüzden. Herkes kişiye göre tedavi görüyor benim 2. İğnemde olumsuzdu her seferinde adet oldum vakti zamanı var demekti bazısında 3. İğnede olumlu bazısı ilk iğnede olumlu sonuçta alabiliyor 2. İğne de olumlu olabilir neyin var problem olarak?
Bendede var. Ama herkesde aynı olmuyor tutanda var tutmayanda hayırlısı olsunPcos var bende
Bi sürü şey söyleniyo vala herkesin farklı ilerliyo işleyiş hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelimBendede var. Ama herkesde aynı olmuyor tutanda var tutmayanda hayırlısı olsun
Geçti ağrılarım canım şimdide kırmızılar bekliyorum tutmamış bu ay bugün yarın gelir herhaldee dün kan verdim negatif şimdide regli sancısı oluyor. Umarım senden hayırlı haberler alırızBn yaşadım şu an benm 8 gün ara ara bel ağrılarım da oluyor
Kızlar selam iyi aksamlar öncelikle 29 yaşındayım yumurta çatlatma iğnesi oldum bugün 9 gün oldu ve çok fazla kasik ve bel ağrım var doktorumun söylediği birer gün arayla beraber olun dedi uyguladık test yapsam mı ne yapsam acaba bilgi alabilir miyim yumurta çatlatma iğnesi sonucunda hamile kalan oldu muBu ay çatlatma iğnesi vuruldum ama adet oldum oysaki çok ümitlenmiştim. 2. Sefer iğneyi olup hamile kalan var mı acaba ümit olsun
Benimde bugün 11. Gün kramp giriyo kasıklarıma benimdeKızlar selam iyi aksamlar öncelikle 29 yaşındayım yumurta çatlatma iğnesi oldum bugün 9 gün oldu ve çok fazla kasik ve bel ağrım var doktorumun söylediği birer gün arayla beraber olun dedi uyguladık test yapsam mı ne yapsam acaba bilgi alabilir miyim yumurta çatlatma iğnesi sonucunda hamile kalan oldu mu
Peki doktorunuzla görüştünüz müBenimde bugün 11. Gün kramp giriyo kasıklarıma benimde
Yok görüşmedimPeki doktorunuzla görüştünüz mü
Doktorumla görüştüm bana test yap dedi birde en son ilişki gününden 10 gün sonra dedi yani iğneden sonraki ilişkiden mi onu anlamadimYok görüşmedim
Genelde öyle diyolar iğneden sonra 14. Gün kesin sonuç verir diyeDoktorumla görüştüm bana test yap dedi birde en son ilişki gününden 10 gün sonra dedi yani iğneden sonraki ilişkiden mi onu anlamadim
Adetime 6 gün var çünkü doktorda en sonki birlikten 10 gün sonra dedi ama kasik ve bel ağrım devam ediyo ara ara uyku basiyo iğneye bağlı mi acaba bilmiyorumGenelde öyle diyolar iğneden sonra 14. Gün kesin sonuç verir diye
benimde iğneden sonraki 11. Gün test yaptım negatif çıktı aslında yapmıcaktımda tutamadım kendimi sanırım bu ayda olumsuzAdetime 6 gün var çünkü doktorda en sonki birlikten 10 gün sonra dedi ama kasik ve bel ağrım devam ediyo ara ara uyku basiyo iğneye bağlı mi acaba bilmiyorum
Benimde bel ağrım kasık ağrım hala geçmedi doktora msj attım idrarla çıkmaya bilir kan testi vermen lazım dedi adetime 2 gün var beklicem 2 gün sonra duruma göre bakilcak adet olursam tiplerime bakilcak hayırlısı artıkbenimde iğneden sonraki 11. Gün test yaptım negatif çıktı aslında yapmıcaktımda tutamadım kendimi sanırım bu ayda olumsuz