E Efsaar Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2016 353 397 103 28 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rujella #41 mutlutablo .!.: Sağol canım ben kendimi subat mart nisan mayistan eledim belli olmaz ama Ay keşke yapmasaydin bekle bakalim test yaparsin ya da kan verirsin pozitiftir belki bilemeyiz Genişletmek için tıkla... Valla kuzum bekliyorum ya en iyisi regl tarihine odaklanmadan o vakte dek kafa dagitmak. Belirti takip etmek istemiyorum belirtilerin hepsi regl
mutlutablo .!.: Sağol canım ben kendimi subat mart nisan mayistan eledim belli olmaz ama Ay keşke yapmasaydin bekle bakalim test yaparsin ya da kan verirsin pozitiftir belki bilemeyiz Genişletmek için tıkla... Valla kuzum bekliyorum ya en iyisi regl tarihine odaklanmadan o vakte dek kafa dagitmak. Belirti takip etmek istemiyorum belirtilerin hepsi regl
R Rujella Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2015 86 10 88 34 29 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rujella #42 Esra Ali .!.: Canımm En yakın zamanda sağlıkla gelir umarım Genişletmek için tıkla... Amin Canım çok sağol isteyen tüm herkese nasip etsin Allah'ım inşallah.
Esra Ali .!.: Canımm En yakın zamanda sağlıkla gelir umarım Genişletmek için tıkla... Amin Canım çok sağol isteyen tüm herkese nasip etsin Allah'ım inşallah.