Bende de ilk günler çok ağrı sızı olmadı canım 5. Günden sonra çok ağrım oldu.Bende iğne vurulalı 3 gün oluyor, hiç bir ağrı sızı yok çatlamadı mı aceba?
Yaaa,bir dahakine inşallah üzme kendini12. Gün kan testi yaptım negatif çıktı canım ama adet oldum az öncehakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Sende durum ne canım?
Canım benim üzülme sende Allah'ım sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah herkese bizlere de beraberindeYaaa,bir dahakine inşallah üzme kendini
Ben düşük yaptim adet bekliyorum canım
Canım belirtilere çok takılma çünkü çatlatma iğnesiyle hormon yükleniyor vücudumuza, ve belirtilerin hepsi çok benzer oluyor kimisi bizimle aynı belirtileri yaşayıp hamile olduğunu yazıyor kimisi de bizim gibi aynı belirtiler ile adet olabiliyor benim ek olarak alt karın ağrım cok aşırı oldu.Merhaba bende 21 Ocak çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün benim de kasık ağrım başladı. Bende araştırayım dedim de sanırım normal. Gebelikle ilgisi olmasa gerek çünkü birkaç arkadaşımız adet olmuş. Ama insan merak ediyor işte.
Cevabınız için teşekkür ederimBende de ilk günler çok ağrı sızı olmadı canım 5. Günden sonra çok ağrım oldu.
Rica ederim canimCevabınız için teşekkür ederim
Bende de bir var ağrı bir yok. Belki de psikolojiktir. Beklemek çok zor çok..Canım belirtilere çok takılma çünkü çatlatma iğnesiyle hormon yükleniyor vücudumuza, ve belirtilerin hepsi çok benzer oluyor kimisi bizimle aynı belirtileri yaşayıp hamile olduğunu yazıyor kimisi de bizim gibi aynı belirtiler ile adet olabiliyor benim ek olarak alt karın ağrım cok aşırı oldu.
Kesinlikle beklemek çok zor canım test yapsan bile adet gününe kadar insan umitleniyor, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Bende de bir var ağrı bir yok. Belki de psikolojiktir. Beklemek çok zor çok..
Amin inşallah canım senin durumun nasıl ?Kesinlikle beklemek çok zor canım test yapsan bile adet gününe kadar insan umitleniyor, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canım inşallah hamilesindirMerhaba hanimlar , uzun süreden beri buradaki mesajlari takip eden biri olarak bugün aranıza katılmak istedim. 3 yıllık evli ve 1.5 yıldır çocuk isteyen biriyim. Son 6 aydır İstanbul'un en iyi profesörlerinden tutun da gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim. Bir problem olduğunu hissediyor ancak doktorlardan bir problem yok cevabını alıyordum. Ta ki hormon testi yaptirana dek , ostrojen degerim adeta menopozdaki bir kadina eşdeger cikti. Beni takip eden doktorun klomen verdi ve yumurta takibi onerdi. Klomen bitip 14. Gun gelince kontrolum vardi ancak ben ani bir kararla kendi doktorum lokasyonu uzak oldugundan dolayi yakindaki bir hastaneye yumurta takibine gittim. Gittigim doktor cok sevecendi ve detayli bir sekilde hikayemi dinleyip muayene etti. Rahmimin cok ince oldugunu , bu degerle bebegin tutunamayacagini soyledi. İnanin herkes uzulur ben resmen artik bendeki problemi birisi kavradi diye sevindim. Gecen ayi pas gecerek bu ay klomene basladim. Yumurtam 21 cm oldu ve 17 ocakta ovitrelle catlatma ignesi vuruldum. Bugun 10.gunum. Adet olacak gibi hissediyorum ama umarim olmam ve cabalarim sonuc verir.
Ben regli oldum canımAmin inşallah canım senin durumun nasıl ?
CanımmBen regli oldum canım
Amin canim inşallahCanım benim üzülme sende Allah'ım sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah herkese bizlere de beraberindeÇatlatma ignesiyle mi hamile kalmıştın
Canim ben senin mesajlarini takip etmeye calistim oncelikle cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin sagliklaAmin canim inşallah
Evet canim ilkinde olmamisti,ikincide 12.gun pozitifti
Ben düşük yaptim canım,adet bekliyorumCanim ben senin mesajlarini takip etmeye calistim oncelikle cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin saglikla
Kuzucum senin tamamen negatife donup sonra mi pozitife dondu ? Benim dün igne gununu saymazsak 9. Gunumdi test yaptim negatif cikti cok bariz tek cizgi hem de. İgnenin etkisi ile bile pozitif cikmadi demek ki igne etkisi gecmis. Hamile degilim yine olmadi diye karalar bagladim.
Oy kuzucum cok gecmis olsun inan bilmiyordumBen düşük yaptim canım,adet bekliyorum
Benim de 9.gun negatife dönmüştü bir şeyler dürttü akintim gelince heh dedim adet olcam aman bidahaki adete bakarim sonra 12.gun dayanamadim test yaptim evde pozitif ama cok hafif,kanda 8,7 çıkmıştı.bir kaç gün bekle pazar istersen test yapbya da pazartesi kan ver
Sağol canım ben kendimi subat mart nisan mayistan eledimOy kuzucum cok gecmis olsun inan bilmiyordumİnsallah subatta hepimiz hamile kaliriz ve cabalarimiz sonuc verir. Kuzucum ben dün cokkk net negatiftim ve suan kasiklarim agriyor , sanki regl belirtisi gibi. 3 gundur de agir ev isi yaptim evde. Nasip kısmet bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?