Hepinize merhabalar arkadaşlar, ben 26 araşık tarihinde ovitrelle iğnesi vuruldum ve akabinde garantiye almak için durumu 28 aralıkta aşılama yaptırdık. Ben 27 yaşındayım ve pcos var eşimde ise hiçbir sorun yoktu. 1.5 yıldır evliyiz ve korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmayınca doktorumun tavsiyesi ile bu yolu denedik.
İlk olarak aşılamamdan 11 Gün sonra 8 ocak tarihinde kaset test yaptım ve silik çizgiyi gördüm hemen doktoruma yazdım . Doktorum kan testi vermemi söyleyince aynı gün kan verdim ve 51.22 ile hamiş olduğumu öğrendim
daha sonrasında ise 10 ocak ve 12 ocak yani bugün olmak üzere kan testimi tekrarladım ve sonuçlarım ekteki fotoğrafta olduğumu gibi çıktı. Rabbime binlerce kez şükürler olsun diyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hiçbirimizin kucağını evlatsız bırakmasın inşallah. Ben 11. Gün de öğrendim ama benim aşılamanın üzerinden 11. Gündü yani ovitrelleden sonraki 13. Gün öğrendim. Forumlarda 15. Günden sonra öğrenmenin çok olduğunu okudum sürekli. Size de yol gösterir belki diye sizinle de paylaşmak istedim. İnşallah hepiniz hayırlı sonuçlar alırsınız