- 6 Kasım 2019
- 136
- 75
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım canım sabırsızlıkla bekliyorum Allah ım inşallah nasip eder tüm isteyen herkeseAdetine 2 gun varsa hamilesin bence canim![]()
Hiç silik çıkmadı çok belirgindir çizgiler inşallah düşündüğümüz gibidirÇünku ovulasyon olmuş olmasi lazim genelde silik cikar ovulasyonda.koyu ciktiysa hamilesin
Insallahh Gebelik testi de yap bence canmHiç silik çıkmadı çok belirgindir çizgiler inşallah düşündüğümüz gibidir
Onu da yaptım fakat negatif çıktı eşim belki erken dedi şimdi günümü bekliyorum tatlımInsallahh Gebelik testi de yap bence canm
Gec dollenme ihtimali olabilirse bilemiyorum. Ama genelde günün gecince gebelik testi pozitif çıkıyormuş hadi hayırlısı olsun hakkinda canim sonucu bize de bildiriverOnu da yaptım fakat negatif çıktı eşim belki erken dedi şimdi günümü bekliyorum tatlım
İnşallah canım tabiki bakalım sonuç ne öıkıcak kan testi için erken miGec dollenme ihtimali olabilirse bilemiyorum. Ama genelde günün gecince gebelik testi pozitif çıkıyormuş hadi hayırlısı olsun hakkinda canim sonucu bize de bildiriver![]()
Bugün gidicem tatlım bakalım sonucumuz ne olacak inşallah umduğum gibidir hayırlısı olsun Allah nasip etsin inşallahKan testinde cikarmis canim
Heyecanla bekliyoruz canimBugün gidicem tatlım bakalım sonucumuz ne olacak inşallah umduğum gibidir hayırlısı olsun Allah nasip etsin inşallah
Canım guzel haberlerını beklıyoruzBugün gidicem tatlım bakalım sonucumuz ne olacak inşallah umduğum gibidir hayırlısı olsun Allah nasip etsin inşallah
İnşAllah saat 4 olmasını sabırsızlıkla bekliyorum lütfen dua edin bugün herkes güzel haber alsınCanım guzel haberlerını beklıyoruz
İnşAllah tatlımHeyecanla bekliyoruz canim
Amin. Canımm ınsalllahhhİnşAllah saat 4 olmasını sabırsızlıkla bekliyorum lütfen dua edin bugün herkes güzel haber alsın
Gittim kontrole doktor yeni olduğu için görünmeye bilir dedi şuan kan tahlili bekliyorum hayırlısı artıkHeyecanla bekliyoruz canim
Belli oldumu canimGittim kontrole doktor yeni olduğu için görünmeye bilir dedi şuan kan tahlili bekliyorum hayırlısı artık
Evet canım hamileyim 10 sonra tekrar gideceğiz hastaneye Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBelli oldumu canim