• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OVILASYON TEST SONUCU ACIL YARDIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20191206_212355.jpg

Eklentiler

• 20191206_212355.jpg
    20191206_212355.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 17
Yani test pozitif değerlendir canım 2. Çizgi gidene kadar gün aşrı değerlendirin

Arkadasım catlama ignesi vurulduysan testler yanlis gösterir 8,9 gün pik gösterir doktorumm nezaman iliskiye gir dediyse onu uygula. Testleri kenara at

Insalah cok istiyorumHoppa
Aynen valla benim testler gelmedi 😔 kargo şirketi yüzünden tekrar gelmesi 10 günü geçermiş e benim 3 4 güne ovülasyon yani tahmine kaldı vajinal muayene ediyorum kendimi sanki rahim ağzı yumuşamaya başladı nasip bakalım inşallah bu ayın sonlarına doğru alırız güzel haberleri

Aynen valla benim testler gelmedi 😔 kargo şirketi yüzünden tekrar gelmesi 10 günü geçermiş e benim 3 4 güne ovülasyon yani tahmine kaldı vajinal muayene ediyorum kendimi sanki rahim ağzı yumuşamaya başladı nasip bakalım inşallah bu ayın sonlarına doğru alırız güzel haberleri
Insallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın insalah sizede en kısa sürede nasıp etsin🥰

Back