- 22 Kasım 2019
- 527
- 300
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nimet yardim
Merhaba hanımlar çubuğa göre yumurtlamam varmi catlatma ignesi vurulali 2 gun oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hani yok bişey
Merhaba hanımlar çubuğa göre yumurtlamam varmi catlatma ignesi vurulali 2 gun oldu
Suan ekledimEk yok canım
Var değerlendir daha çatlamamış
Tesekur ederim kac 24 saat içinde çatlıyor dimiVar değerlendir daha çatlamamış
Pik nedirPik olmuş sanki
Tesekur ederimYani test pozitif değerlendir canım 2. Çizgi gidene kadar gün aşrı değerlendirin
İnşallah güzel haberler alırsın 15 20 güneTesekur ederim![]()
Insalah cok istiyorumİnşallah güzel haberler alırsın 15 20 güne![]()
Tamamdır yumurtlama oluyormu diye merak etmistimArkadasım catlama ignesi vurulduysan testler yanlis gösterir 8,9 gün pik gösterir doktorumm nezaman iliskiye gir dediyse onu uygula. Testleri kenara at
Aynen valla benim testler gelmediInsalah cok istiyorum![]()
Insallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın insalah sizede en kısa sürede nasıp etsinAynen valla benim testler gelmedikargo şirketi yüzünden tekrar gelmesi 10 günü geçermiş e benim 3 4 güne ovülasyon yani tahmine kaldı vajinal muayene ediyorum kendimi sanki rahim ağzı yumuşamaya başladı nasip bakalım inşallah bu ayın sonlarına doğru alırız güzel haberleri
Cikmaz canim harcama boşunaTamamdır yumurtlama oluyormu diye merak etmistim
Aminnn inşallah gerçekten çok zor evlat özlemi allah isteyen dileyen herkese nasip etsin herkestatsın o güzel duyguyu inşallah ❤Insallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın insalah sizede en kısa sürede nasıp etsin![]()