Gebeliğe Hazırlık Ovilasyon hakkında acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben 1 yıllık evliyim 1 yıllıkta vajinismus hastasiydım bu ay yendim çok şükür hamile kalmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok bu degerlendirme günleri hakkında beni biraz bilgilendirirmisiniz rica etsem
9 temmuzda reglim bitti bittikten 1 hafta sonra korunmamaya başladım sanırım bu ay kalma şansını kaçırdım

Önemli olan vajinusmusu yenmendi zoru basarmışsın en kısa zamanda bebişin de olur inşallah

Önemli olan vajinusmusu yenmendi zoru basarmışsın en kısa zamanda bebişin de olur inşallah
Aminnn canım insallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim hayırlı evlat ❤
Ama işte normal de eski büyükler adet biter bitmez olunca tutar derlerdi hep simdi hic bi bilgim yok yumurtlama gününü takvime göre hesaplayınca doğru olmuyo mu bide t yumurtlama günü mü yapmak lazım acaba

Adetten sonraki on gün boyunca gün aşırı eşinle birlikte olursan yumurtlama gününü de yakalamış ol olursun cnm bir gün arayla degerlendirmen gerekir yani adetin ilk gününden sayarsan 16. Gününe kadar

Bugün testi yumurtlama var mı

Eklentiler

• EFE00F50-5CF4-44F6-B79B-58345E358AF9.webp
    121,5 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…