Övgü Doğan - Şifa Hastanesi Palmiye

arzus87

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
2
0
16
İzmir
Arkadaşlar doktor Övgü Doğanla ilgili bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın...
Netten yaptığım araştırmalarda hiç bir sonuca varamıyorum çünkü çok az bilgi var hakkında benim doğumumada az kaldı lütfeennnn bilgisi olan varsa yazsın...

Güzelim ben de 8 aylık hamileyim doğuma az kaldı normalde Ankara da oturuyorum ama ailem İzmir de olduğu için ilk 3 ay takipleri Övgü hnm yaptı eve yakın diye oraya gittim. İyi bir doktora benzyordu kız olacağını da erkenden bildi ama tabi net birşey söyleyemem sadece 1,5 2 ay kadar takibimi yaptı benim. önemli olan ilerleyen aylar malum

arkadaşım meraba. bu konuyu açalı baya olmuş gerçi ama ben yinede şansımı deneyim dedim bende 3 buçuk aylık hamileyim ve ilk günümden beri övgü hanıma gidiyorum sen doğumunu yapmışsındır sanırım nasıl oldu memnun kaldın mı normal veya sezeryan mı inan bende doğumla ilgili bi çok araştırma yapıyorum ilk gebeliğim olduğu için bilmediğim bi çok şey var.eğer beni doğumunla ilgli bilgilendirirsen çok sevinirim...

Övgü hanıma giden ve fikirlerini yazacak kimse yok mu?

Merhaba evet arkadaşlar ben doğumumu yaptı Övgü Doğan gerçekten ilgili bir doktor ama sorunlar yaşadım tekrar olsa ona gidermiyim hayır.. Sezeryanla oldum normal bekledik ama gelmedi bebek benim ısrarlarım üzerine sezeryana alındım iyikide ısrar etmişim bebeğim kaka yapmış ve kordon dolaması olmuş Allah korusun belki bigün daha kalsa kötü sonuçlara yol açacaktı çok şükür ikimizde iyiyiz bebeğim 8aylık oldu yani demek istediğim bigün önceki son kontrollerde bir doktorun bunları anlayabilmesi gerekti ama malesef diğer bi konuda 3kg diye kilo alması bekletilen bebeğim 3,900 kg doğdu ne bileyim karar sizin..

Memnun kalmamıssınız yani. Normal gebelik mi yoksa tüp bebek gebeliği miydi siznkisi. Ben tüp bebek yoluyla hamile kaldım, her hamilelik özen ve titizlik gerektiriyor fakat tüp bebek ekstra.. Cok zor elde ettiğim bebeğimi, gevenecegim bir doktora emanet etmek istiyorum. Sizin duydugunuz hakkında bilgi sahibi oldugunuz bir doktor var mı izmirde?

Ben de övgü hanima gidiyorum hatta bugun gittim.ama henuz bebis yok.bi arkadasim pazartesi dogum yapti epidural olacakti fakat éşigi yuksekmis kesilince hissetmis bayiltmislar tamamen.zor oldu biraz .fakat ben cok ilgili ve guler yuzlu oldugu icin gidiyorum.memnunum :)

Güler yüz ve ilgi tamam çok önemli fakat işte başarı hepsinden önemli. Çok zormuş bu işler, kararsızlık hele.. Teşekkür ederim cvp yazdıgınız için..

Güler yüz ve ilgi tamam çok önemli fakat işte başarı hepsinden önemli. Çok zormuş bu işler, kararsızlık hele.. Teşekkür ederim cvp yazdıgınız için..
Dogum yapanlar daha iyi bilir ben rahim agzi yarası icin gittim bugun dondurdu. Bi problemim yok cok sukur.arkadasimda surec boyunca 9 ay gitti memnundu.ama yine de arastirin.tinaztepe de bi doktor varmis oda iyiymis baska bi arkadasimda oraya gidiyor.bnde su yara gecsin bebek istiyorum 6 aydir.darisi basima.size de hayirli dogumlar bi nefeste insallah

Senin ilk bebegin mi olacak? İnşallah cok cabuk iyileşirsin de bebişine gebe kalırsın. Bu gece yatarken dualarıma seni de katacagım. Yuce allahım guzel gunler göstersin hepimize dilerim.. Çok geçmiş olsun..

Senin ilk bebegin mi olacak? İnşallah cok cabuk iyileşirsin de bebişine gebe kalırsın. Bu gece yatarken dualarıma seni de katacagım. Yuce allahım guzel gunler göstersin hepimize dilerim.. Çok geçmiş olsun..
Evet ilk olacak insallah dualariniz icin cok tesekkurlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…