Overkist olup hamile kalanlar

Mahidevransu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2018
28
8
1
36
Merhaba,overkist olup hamile kalan var mı?
Reglim uzun senelerdir düzenli aslında..5 aydır cocuk istiyoruz bu ay 3 gün reglim gecikti ancak inanılmaz bel agrı ve sol kasık agrım var
Hamile olabilir miyim?

benim 3 yildir olmuyo adet duzenim iyi sizin gibi ama pko var iste
2 asilamam oldu klomen ve catlatma ignesiyle ama yine negatif

Merhaba,overkist olup hamile kalan var mı?
Reglim uzun senelerdir düzenli aslında..5 aydır cocuk istiyoruz bu ay 3 gün reglim gecikti ancak inanılmaz bel agrı ve sol kasık agrım var
Hamile olabilir miyim?
Ben de pcoluyum ve her gittiğim doktordan ağlayarak dönmüştüm evlenmeden öncesi de sonrası da. Hepsi bu şekilde hamile kalamazsın tedavi olman lazım Dedi. En son 5 Nisa’nda adet olmuştum 24 mayısta doktora gittim hem bebek için hem adet için. Gittiğimde yine bir moral bozukluğu yine aynı şeyler... ama farkettiğim bişey vardı LH hormonu çok yüksek çıkmıştı ve doktor bana bunu söylemedi. O gece yaptığım yumurtalama testi çift çizgiydi ve ertesi gün özel bir doktora gittiğimde yumurtamın çatladığını ilişki önermek dışında birşey yapmayacağını söyledi. Dediğini uyguladık 15 gün sonra kan testinde 189u gördük bugün de keseyi çok şükür :) bozmayın moralinizi tamamen yumurtalama gününü denk getirmek gerekiyor ki pco zaten yumurtlama zamanının belli olmaması demek. Adetten 3 ay sonra bile yumurtlama olabilir Dedi doktor

Merhaba. Kızlar adetim 13 gün gecikti inofolic kullanamaya başladım bu ay hafif pko gözüktüğü için adetimin 8. Günü kan verdim fakat negatif çıktı ilk defa bu kadar gecikti sizce geç döllenme olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…