Over Tumor

tayalt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
39
1
96
Merhaba Arkadaslar
Yengem de (Abimin Esi) 6 ay once safra kesesi tasi cikmisti.Amaliyat icin son kontrolunde Dr karninda sislik hissetmis ve ultrasona yollamis.ultrason sonuclari gelince Dr yengeme her iki yumurtaligiin da tumor oldugunu ,sol tarafdakinin baya buyuk oldugunu ,tehlikeli oldugu icin jinekoloji bolumunden randevu alip 2 hafta icinde haber vereceklerini sadece tumorlerin ultrason da net belli oldugunu o bolumun daha net inceleyecegini soylemis.yengemin gecen haftadan beri morali cok bozuk surekli agliyor ve ben buna cok uzuluyorum.bir de cocugu olmasini cok istiyor . Bu sene tup bebek dusunuyordu. bir korkusuda yumurtalik ve rahim alinirsa diye korkuyor .Bende teselli etmeye calisiyorum once senin sagligin onemli oncelikle diye .Abimde yengeme cok destek oluyor.merak ettigim daha onceden boyle bir rahatsizlik gecirmis birileri varmi ne gibi seyler yasadilar. Dr randevusuna kadar bir fikir edinmek istedim.okuyan ve yorum yapan tum arkadaslara tesekkur ederim...

merhaba canım. Tumor dediğin sanırım kist. yengene söyle baştan kendini boşu boşuna üzmesin. Doktor kistlerin boyutlarını cinsini söyledimi yada pataloji için parça alındımı bu tahliller yapılmadan kendini korkutmasın. belki küçük kisttir tedaviyle düzelebilecektir yada büyük olsa bile yumurtalıklara zararı yoktur. yani kötü olma ihtimalini getirmeyin aklınıza. Benim kardeşim 1 hafta önce 9 cmlik bi kist aldırdı ve maalesef sağ yumurtalığınıda aldılar şimdi ayrıntılı pataloji sonucunu bekliyoruz ayrıntılı diyorum çünkü pataloji yapıldı ve doktorlar tam teşhis koyamadılar ama bizim bile kötü bi düşüncemiz yok allahın izniyle temiz çıkıcak inşallah yengeninge kistleri kötü değildir...

merhaba canım. Tumor dediğin sanırım kist. yengene söyle baştan kendini boşu boşuna üzmesin. Doktor kistlerin boyutlarını cinsini söyledimi yada pataloji için parça alındımı bu tahliller yapılmadan kendini korkutmasın. belki küçük kisttir tedaviyle düzelebilecektir yada büyük olsa bile yumurtalıklara zararı yoktur. yani kötü olma ihtimalini getirmeyin aklınıza. Benim kardeşim 1 hafta önce 9 cmlik bi kist aldırdı ve maalesef sağ yumurtalığınıda aldılar şimdi ayrıntılı pataloji sonucunu bekliyoruz ayrıntılı diyorum çünkü pataloji yapıldı ve doktorlar tam teşhis koyamadılar ama bizim bile kötü bi düşüncemiz yok allahın izniyle temiz çıkıcak inşallah yengeninge kistleri kötü değildir...
Merhaba canim.Oncelikle cevabin icin tesekkur ederim.Beni bir nebzede olsa yengem adina rahatlattin .Canim cok gecmis olsun kardesine. Insallah sonuclari temiz gelir ve sevdikleriyle birlikte saglikli bir yasam surdurmesi temennisiyle...Safra kesesinde tas icin gittigi dr ultrosan sonucuna gore tumor var demis ozellikle sormus kistmi diye dr kist degil tumor demis.Insallah onemli bir sey cikmaz.Yengemin carsamba gunu icin jinekoloji randevusu gelmis.Canim orada tam olarak cikicak ne yapilip yapilmayacagi .Allah tum hastalara sifa versin...

QUOTE=atractive;21029003]umarım iyi çıkar sonuçlar ve yengen sağlığınada bebeğinede kavuşur ALLAHIM amin:59:[/QUOTE]

Canim iyi dileklerin icin cok cok tesekkkur ederim.insallah once sagligina sonrada bebegine kavusur.ALLAH tum hastalara acil sifalar versin.

Back