• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovavulasyon oldugu halde adet gormemek mumkun mu

lucky_star

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
11
14
38
53
Merhaba.
Temmuz un 1 inde adet gördüm. Normalde 28 güné 5 gun olurum. 14 temmuz aksami sol kasigimda ciddi bir sancı ile birlikte belli belirsiz bir kanama oldu. Ertesi gün sabah ise yumurta akı akintisini gördüm. Genelde ovulasyon gerçekleşirken kasık ağrısı çekerim. Bazende yumurta akı akintisini görürüm. Ne varki 28 temmuzda adet olmadım. Bir heycanla test yaptım ama negatif çıktı. 4 gün geçmesine rağmen hala adet görmedim. Ovulasyon olmasına rağmen adet görmemek mümkün mü?

Merhaba.
Temmuz un 1 inde adet gördüm. Normalde 28 güné 5 gun olurum. 14 temmuz aksami sol kasigimda ciddi bir sancı ile birlikte belli belirsiz bir kanama oldu. Ertesi gün sabah ise yumurta akı akintisini gördüm. Genelde ovulasyon gerçekleşirken kasık ağrısı çekerim. Bazende yumurta akı akintisini görürüm. Ne varki 28 temmuzda adet olmadım. Bir heycanla test yaptım ama negatif çıktı. 4 gün geçmesine rağmen hala adet görmedim. Ovulasyon olmasına rağmen adet görmemek mümkün mü?
olabiliyor bazen ama inşallah istiyorsanız gebesinizdir

Merhaba.
Akintinin 4. Gunu ov. Gerceklesiyor genelde ov. Testi yaptigm icin takip ediyorum daha da gecikebiliyor
Yani reglinize daha 4.5 gun var gibi onun uzerine 14 gun sayi yani akintiniz 15inde gelmis yazdginza gore 15idahil 4 gun 18i yumurtlama 1 gun de catladigini dusun 2 ya da 3 u falan verdignz bilgilere gore umarim yardimci olmusumdur

bilgi bölümnde yaş 48 yazıyor dogrumu onu sormak istiyorum öncelıkle
çünkü bende 44 yaşındayım ve 10 gün günüm geçti ,
ne gebelık testi yaptım ne dr gittim ,
ikisinide yapmaya korkuyorum ,
daha ne kadar bekleyecem onu da bilmiyorum ,
gögüslerde sızlama var ama şişlik falan yok

öyleee beklıyorum

bilgi bölümnde yaş 48 yazıyor dogrumu onu sormak istiyorum öncelıkle
çünkü bende 44 yaşındayım ve 10 gün günüm geçti ,
ne gebelık testi yaptım ne dr gittim ,
ikisinide yapmaya korkuyorum ,
daha ne kadar bekleyecem onu da bilmiyorum ,
gögüslerde sızlama var ama şişlik falan yok

öyleee beklıyorum
olabiliyor bazen ama inşallah istiyorsanız gebesinizdir

Doğrudur 48 yaşındayım açıkçası bu işte sizin değil yumurtalarinizin yaşı önemli. Bence test yapın merakta beklemektense...

Akintinin 4. Gunu ov. Gerceklesiyor genelde ov. Testi yaptigm icin takip ediyorum daha da gecikebiliyor
Yani reglinize daha 4.5 gun var gibi onun uzerine 14 gun sayi yani akintiniz 15inde gelmis yazdginza gore 15idahil 4 gun 18i yumurtlama 1 gun de catladigini dusun 2 ya da 3 u falan verdignz bilgilere gore umarim yardimci olmusumdur
Ama dedigim gibi normalde o sancıyi cektigim günden 15 gün sonra adet görüyorum. Yumurta akı akintisi ni görmeden 14
rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallahhh
Amin. Hayırlısını bilen o 😊 hayrını verecek o...

3 aylık iğneyi 5 6 kez vuruldum emzirdiğimden
Regl hiç görmedim 2.5 sene oldu
Doktor artık kes rahmin yerine otursun dedi
Ama dikkat et yumurtluyorsun bu arada eşin korunsun dedi
Bizde geri çekilme denedik ama beceremedi sanırım sabah silik cizgim vardı eminde değilim
Yarına artık ilki sabah diğeri şimdi yağtıgım
Doktor 2 kez ikaz etti adet görmesem bile yumurtlayacagımı yani oluyor böyle şeyler

Eklentiler

• IMG_20190802_143448.jpg
    IMG_20190802_143448.jpg
    150,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20190802_094950.jpg
    IMG_20190802_094950.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 36
Back