Merhaba arkadaşlar ben çok sabırsızım bu ay ilk defa ovalisyon testi kullandım ben normalde 34 günde bir adet olurum ovalisyon testini haritaya göre yumurtlama günümde başlıycaktım daha doğrusu benmi bugüne kadar öyle biliyordum bilmiyorum ama adetimden 5 gün sonra lekelenme gördüm açık pembe ve bazen çok az kahverengi her zaman sürmeyen ara ara kaybolup tekrar başlayan bir lekelenme ben lekeyi gördüğüm ilk gün çok endişelendim şöyleki 5 gün önce adet kanamam bitmiş 5 gün sonra lekeyi görünce acaba gebelikmi diyede düşünmedim değil kızlar çünkü 2 buçuk ay önce boş gebelik yaşadım ondada böyle lekelenme yaşamıştım ama adet olmam
Eki Görüntüle 2581627
kafamı karıştırıyor bu sefer olamaz diyorum ilginç olan şuki tamamen meraktan o gün ovalisyon testi yaptım ve çift çizgi gördüm ve çokta silik gelmedi bana yoksa benmi kendimi inandırmak istedim bilmiyorum dün 26 günümdü test silikleşti ve lekelenme de bitti acaba yumurtlama kanamasımıydı anlayamadım ve daha önce adetten sonra böyle bişey yaşamaman beni meraklandırdı sizden isteğim ovalisyon testlerimi yorumlarmısınız ve aranızda böyle lekelenme yaşayan oldumu bana yaşadıklarınızı anlatsanızda bende aydınlasam kızlar biliyorum çok uzattım ama cecalara ihtiyacım var bide kızlar bana 22 pik gibi geldi ama onunda rengi koyu ve yarım çizgi sizce hangi gün daha pik bu arada hergünü de değerlendirdim umarım tutmuştur bata 19 gün var kızlar ben sıtresli ben endişeli ve çokta umutlu inşallah Allah'ım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin sonrada bana amin şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim kuzucuklar