Gebeliğe Hazırlık Ovalisyon testlerim kızlar lütfeeeeeeen

• Konu Sahibi Konu Sahibi Evva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evva

Ömrüm evlat 👼
Pro Üye
Anneler Kulübü
4 Kasım 2019
27.659
En iyi cevaplar
1
96.594
598
29
Merhaba arkadaşlar ben çok sabırsızım bu ay ilk defa ovalisyon testi kullandım ben normalde 34 günde bir adet olurum ovalisyon testini haritaya göre yumurtlama günümde başlıycaktım daha doğrusu benmi bugüne kadar öyle biliyordum bilmiyorum ama adetimden 5 gün sonra lekelenme gördüm açık pembe ve bazen çok az kahverengi her zaman sürmeyen ara ara kaybolup tekrar başlayan bir lekelenme ben lekeyi gördüğüm ilk gün çok endişelendim şöyleki 5 gün önce adet kanamam bitmiş 5 gün sonra lekeyi görünce acaba gebelikmi diyede düşünmedim değil kızlar çünkü 2 buçuk ay önce boş gebelik yaşadım ondada böyle lekelenme yaşamıştım ama adet olmam kafamı karıştırıyor bu sefer olamaz diyorum ilginç olan şuki tamamen meraktan o gün ovalisyon testi yaptım ve çift çizgi gördüm ve çokta silik gelmedi bana yoksa benmi kendimi inandırmak istedim bilmiyorum dün 26 günümdü test silikleşti ve lekelenme de bitti acaba yumurtlama kanamasımıydı anlayamadım ve daha önce adetten sonra böyle bişey yaşamaman beni meraklandırdı sizden isteğim ovalisyon testlerimi yorumlarmısınız ve aranızda böyle lekelenme yaşayan oldumu bana yaşadıklarınızı anlatsanızda bende aydınlasam kızlar biliyorum çok uzattım ama cecalara ihtiyacım var bide kızlar bana 22 pik gibi geldi ama onunda rengi koyu ve yarım çizgi sizce hangi gün daha pik bu arada hergünü de değerlendirdim umarım tutmuştur bata 19 gün var kızlar ben sıtresli ben endişeli ve çokta umutlu inşallah Allah'ım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin sonrada bana amin şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim kuzucuklar

Yumurtan 22 sinden sonraki birgün çatlamış gozukuyo . Ya yumurtlama kanamasidir yada yerleşme kanaması . İnsalah yerleşme kanamasidir .

Yumurtan 22 sinden sonraki birgün çatlamış gozukuyo . Ya yumurtlama kanamasidir yada yerleşme kanaması . İnsalah yerleşme kanamasidir .
İnşallah canım ya sağol güzel mesajın için Allah razı olsun çok umutluyum bekliyorum bakalım inşallah bu ayda hüsrana uğramam uğramayız hepimiz inşallah

Yokmu başka kimse bana yardımcı olacak

Kızlaaarr yardımcı olurmusunuz lütfen daha yeni test yapmaya başladım t çok az silik bugün c den ?? Yumurtlama warmı ?

Evvacım sonuç ne oldu? İnşallah gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…