• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri oval yüz tipi için öneriler

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
498
selam böcüşlerim ya arkadaşlar oval yüz tipi için hangi kahkül daha iyi olur birde yan kahkül yakışır mı?
kaşalrımıda düzelttrimeyi düşünüyorumda oval kaş uygun olur mu yada hangi türlü lütfen yorumlarınız bekliyorum :62:

Son düzenleme:
canım kaşlar icin bsey diyemicem ama
benimde yüz seklim oval ve saclarım dalgalı uzun
2hafta önceye kadar hep yan kakül kestirirdim budefa önden kestirdim renginide bal köpüğü yaptrdım
cok sık oldu
önden alnının üstüne kaş hizasında dağınık kakül kestirip 2 yandanda biraz daha uzun olcak seklde 2 tutam kestirirsen cok hos olur bence
:82::82:

2hafta önceye kadar hep yan kakül kestirirdim budefa önden kestirdim renginide bal köpüğü yaptrdım
cok sık oldu
önden alnının üstüne kaş hizasında dağınık kakül kestirip 2 yandanda biraz daha uzun olcak seklde 2 tutam kestirirsen cok hos olur bence

hmm. çok tşk abliş şöyle yan kaküllere bayılıyorum
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
http://4.bp.blogspot.com/_7bTLuiStu...i4Xewhug/s1600/side-swept-bangs-hairstyle.jpg

ya bilmiyorum yakışırmı acaba bi arkadaş ovalsa yüzün yan yakışmaz orta daha iyi olur dedi ama cesaret edemiyorum sence canım???

cok sık oldu

abliş bide benimde saçım dalgalı yan kakül nası oluyodu beğeniyormuydun yoksa ön kakülü daha mı çok beğendin ?

modeller güzelmiş
arkadasına katılmıyorum
ben yan kakülün yakısmadığı tek bi kişi bile görmedim diyebilirim
ön kakülden daha az riskli bence:34:

modeller güzelmiş
arkadasına katılmıyorum
ben yan kakülün yakısmadığı tek bi kişi bile görmedim diyebilirim
ön kakülden daha az riskli bence:34:

hmm. anladım ablacım. sence yan kakül için ne kadar uzaması lazım biliyor musun ablacım??

2sindede devamlı fön yada düzlestirici kullanmak gerekiyo.s
ama ön kakül daha zor
sabah bi uyanıyorum hepsi tepeme dikilmiş:84:
ama daha önce hic kakül kestirmedysen önce bi yan kakül denemeni tavsiye ederim

2sindede devamlı fön yada düzlestirici kullanmak gerekiyo.s
ama ön kakül daha zor
sabah bi uyanıyorum hepsi tepeme dikilmiş:84:
ama daha önce hic kakül kestirmedysen önce bi yan kakül denemeni tavsiye ederim

hmmm. çok bilgilendirici oldun teşekkürler böceğim herşey için :)
herşey gönlünüzce olsun.:66:

resimdeki gibi yan kahkül mü tatlım.

Evet arkadaşım,bende yuvarlak yüzlüyüm,2türlü kahkülde denedim ama yanaklarımın yuvarlaklığını örtmek içinde sivri kesim yaptırdım yanaklarıma doğru,hoşoldu.Topuzla+kuyrukla+salık harika duruyor.Saç rengin,ten rengin nedir?

Evet arkadaşım,bende yuvarlak yüzlüyüm,2türlü kahkülde denedim ama yanaklarımın yuvarlaklığını örtmek içinde sivri kesim yaptırdım yanaklarıma doğru,hoşoldu.Topuzla+kuyrukla+salık harika duruyor.Saç rengin,ten rengin nedir?

saç rengim koyu kumral canım. tenimde beyaz
yorumun için teşekkürler canım acaba sence resimdeki gibi yan kakül için ne kadar uzamalı 20 cm flan ideal mi canım_? kısa olunca kötü oluyo bitanem o yüzden bi fikrin vardır diye soruyorum:7:

Son düzenleme:
saç rengim koyu kumral canım. tenimde beyaz
yorumun için teşekkürler canım acaba sence yan kakül için ne kadar uzamalı bi cm faln 20 cm ideal mi canım_? kısa olunca kötü oluyo bitanem o yüzden bi fikrin vardır diye soruyorum:7:

r.edrm.cnm,o bence alnının genişliği+yüzünün uzunluğu ile orantılı.Bi kuaförüne danış derim.seren serengilin eski saç modellerine bak,epey fikir verir.

oval yüz en ideal yüz tipidir zaten canım kaşın gözünde ona uygun orantılıysa ne yapsan yakısır ama sana deneyimlemiş olarak düz kahkül derim bambaşka olursun emin ol resimde koyayım sana =)
(burda bastan 2.)

kaş da doğal şeklini toparlattır bence çünkü artık kaşlar da bile şunun kaşı gibi falan olayları oluyo en iyisi düzgün görünen doğal kaş şeklindir bence =)

oval yüz en ideal yüz tipidir zaten canım kaşın gözünde ona uygun orantılıysa ne yapsan yakısır ama sana deneyimlemiş olarak düz kahkül derim bambaşka olursun emin ol resimde koyayım sana =)
(burda bastan 2.)

kaş da doğal şeklini toparlattır bence çünkü artık kaşlar da bile şunun kaşı gibi falan olayları oluyo en iyisi düzgün görünen doğal kaş şeklindir bence =)

çok tşk ablacım işime yaradı :):) bu bilgiler.

Back