- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kaşlar icin bsey diyemicem ama
benimde yüz seklim oval ve saclarım dalgalı uzun
2hafta önceye kadar hep yan kakül kestirirdim budefa önden kestirdim renginide bal köpüğü yaptrdım
cok sık oldu
önden alnının üstüne kaş hizasında dağınık kakül kestirip 2 yandanda biraz daha uzun olcak seklde 2 tutam kestirirsen cok hos olur bence
:82::82:
canım kaşlar icin bsey diyemicem ama
benimde yüz seklim oval ve saclarım dalgalı uzun
2hafta önceye kadar hep yan kakül kestirirdim budefa önden kestirdim renginide bal köpüğü yaptrdım
cok sık oldu
önden alnının üstüne kaş hizasında dağınık kakül kestirip 2 yandanda biraz daha uzun olcak seklde 2 tutam kestirirsen cok hos olur bence
:82::82:
modeller güzelmiş
arkadasına katılmıyorum
ben yan kakülün yakısmadığı tek bi kişi bile görmedim diyebilirim
ön kakülden daha az riskli bence
Kahkül çok yakışır bence,birde yanaklara doğru hafif gelen sivri kesim saçlada hoş olabilir
2sindede devamlı fön yada düzlestirici kullanmak gerekiyo.s
ama ön kakül daha zor
sabah bi uyanıyorum hepsi tepeme dikilmiş:84:
ama daha önce hic kakül kestirmedysen önce bi yan kakül denemeni tavsiye ederim
resimdeki gibi yan kahkül mü tatlım.
Evet arkadaşım,bende yuvarlak yüzlüyüm,2türlü kahkülde denedim ama yanaklarımın yuvarlaklığını örtmek içinde sivri kesim yaptırdım yanaklarıma doğru,hoşoldu.Topuzla+kuyrukla+salık harika duruyor.Saç rengin,ten rengin nedir?
saç rengim koyu kumral canım. tenimde beyaz
yorumun için teşekkürler canım acaba sence yan kakül için ne kadar uzamalı bi cm faln 20 cm ideal mi canım_? kısa olunca kötü oluyo bitanem o yüzden bi fikrin vardır diye soruyorum
oval yüz en ideal yüz tipidir zaten canım kaşın gözünde ona uygun orantılıysa ne yapsan yakısır ama sana deneyimlemiş olarak düz kahkül derim bambaşka olursun emin ol resimde koyayım sana =)
(burda bastan 2.)
kaş da doğal şeklini toparlattır bence çünkü artık kaşlar da bile şunun kaşı gibi falan olayları oluyo en iyisi düzgün görünen doğal kaş şeklindir bence =)
kızlar bende oval yüzlüyüm bob modeli kestirdim çok hüş bence tavsiye ederim