- 22 Mayıs 2019
- 638
- 295
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sonya Blade
Merhaba biraz önce eşimin telefonuna bir bildirim geldi .Kendisi uyuyor outlook gizli içerik yazıyor .Ne demektir bilginiz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şifreli malesef .2 yıldır evliyiz ilk kez aldım elime telefonunuAçıp bakamiyor musunuz şifre mi var? Sonra okunmadı olarak isaretlersiniz
Nasıl yani eşinizin şifresini bilmiyor musunuz ? Elinize alıp almamak önemli değil. Ben de almam işim düşmedikçe. Ama bilirim şifresini.Şifreli malesef .2 yıldır evliyiz ilk kez aldım elime telefonunu
Aynı kurumda çalışıyoruz öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.Mesleğimiz aynı .Gizli yazınca şüphelendimİş için aktif kullanıyorsa toplu maillerde gizli alıcı olarak girilmis olabilir e postası belki ondandir
O bana sormadı benimkini ben ona sormadımNasıl yani eşinizin şifresini bilmiyor musunuz ? Elinize alıp almamak önemli değil. Ben de almam işim düşmedikçe. Ama bilirim şifresini.
Bilemedim ama maille en fazla ne yapılabilir ki bana çok şüpheli gelmediAynı kurumda çalışıyoruz öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.Mesleğimiz aynı .Gizli yazınca şüphelendim
2 yıldır ilk kez mi? Her gün düzenli telefon karıştırıp özel alan bırakmamak bana da saçma geliyor ama 2 yıldır ilk kez telefonu elinize almanız da tuhaf taniŞifreli malesef .2 yıldır evliyiz ilk kez aldım elime telefonunu
Bu konuda herkesin fikri kendine tabi. Doğrusu yanlışı budur diyemeyiz. Ucu açık bir konu. Ama bilinmesi gerek diye savunan kesimdenim ben.O bana sormadı benimkini ben ona sormadımBilmiyorum doğru olan nedir
Güveniyorum ama bu kadarı da fazla dimi2 yıldır ilk kez mi? Her gün düzenli telefon karıştırıp özel alan bırakmamak bana da saçma geliyor ama 2 yıldır ilk kez telefonu elinize almanız da tuhaf tani![]()
O bana sormayınca ben de sormadım açıkçasıBu konuda herkesin fikri kendine tabi. Doğrusu yanlışı budur diyemeyiz. Ucu açık bir konu. Ama bilinmesi gerek diye savunan kesimdenim ben.
WhatsApp falan olsa neyse de mail bana da şüpheli gelmedi ama sorsam mı yarın bilemedimBilemedim ama maille en fazla ne yapılabilir ki bana çok şüpheli gelmedi
Aynı kurumda çalışıyoruz öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.Mesleğimiz aynı .Gizli yazınca şüphelendim
Evet aynı pozisyondayız.Sanmıyorum kurumla alakalı değil asla.Outlook ve gizli içerik yazıyo ekranda.şifre var açamıyorumAynı kurumda eşit pozisyonda mısınız ? Kişisel mailine mi geldi ileti; iş mailine mi ?
Yine güvenin ama eşinizin şifresini bilmenizin güvenle alakası yok bence yani insan eşinin telefon şifresini bilir.Güveniyorum ama bu kadarı da fazla dimi
İkimizde resmi kurumda çalışıyoruz.İşle alakalı değil.Sorarım o zaman.Böyle bir şey asla aramızda geçmedi daha önce güveniyoruz birbirimize ama erkek sonuçta sonsuz güvenmemek lazımYahu aldatılma şüphesi ise, bu kadar mecra varken outlook kullanan olmaz diye düşünüyorum bunun için. Alıcı olarak eşiniz gizli kısmına yazılmıştır. Biz de yapıyorduk bunu iş yerinde. Müşteriye e-posta gönderirken, kendi personelimizi de gizli sekmesine ekliyorduk. Bildirim nasıl gidiyor karşı tarafa onu bilmiyorum ama aklınızı böyle şeylerle bulandırmayın. Sabah olunca dürüstçe sorun olmazsa. Gece sana bir e-posta gelmiş, neden gizli içerik yazıyordu deyin. Size göstersin postayı. Geldiği saati de görürsünüz ve içiniz rahat eder.