Outlooktan gelen gizli içerik ne demektir

Sonya Blade

Sıradan ölümlüleriz...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
638
295
103
34
Merhaba biraz önce eşimin telefonuna bir bildirim geldi .Kendisi uyuyor outlook gizli içerik yazıyor .Ne demektir bilginiz var mı

Normalde asla birbirimizin telefonuna dokunmayız ama bu saatte olunca baktım zaten şifreli.Outlooktan mail gelmiş

Yahu aldatılma şüphesi ise, bu kadar mecra varken outlook kullanan olmaz diye düşünüyorum bunun için. Alıcı olarak eşiniz gizli kısmına yazılmıştır. Biz de yapıyorduk bunu iş yerinde. Müşteriye e-posta gönderirken, kendi personelimizi de gizli sekmesine ekliyorduk. Bildirim nasıl gidiyor karşı tarafa onu bilmiyorum ama aklınızı böyle şeylerle bulandırmayın. Sabah olunca dürüstçe sorun olmazsa. Gece sana bir e-posta gelmiş, neden gizli içerik yazıyordu deyin. Size göstersin postayı. Geldiği saati de görürsünüz ve içiniz rahat eder.

Güveniyorum ama bu kadarı da fazla dimi
Yine güvenin ama eşinizin şifresini bilmenizin güvenle alakası yok bence yani insan eşinin telefon şifresini bilir.

İlla takıntılı gibi karıştırmanıza gerek de yok ama 2 senedir eşinizin telefonundan galeriye fotoğraflarınıza falan ne bileyim herhangi bir şeye bakmak için bile şifresini bilirsiniz elinize alırsınız yani.

Yahu aldatılma şüphesi ise, bu kadar mecra varken outlook kullanan olmaz diye düşünüyorum bunun için. Alıcı olarak eşiniz gizli kısmına yazılmıştır. Biz de yapıyorduk bunu iş yerinde. Müşteriye e-posta gönderirken, kendi personelimizi de gizli sekmesine ekliyorduk. Bildirim nasıl gidiyor karşı tarafa onu bilmiyorum ama aklınızı böyle şeylerle bulandırmayın. Sabah olunca dürüstçe sorun olmazsa. Gece sana bir e-posta gelmiş, neden gizli içerik yazıyordu deyin. Size göstersin postayı. Geldiği saati de görürsünüz ve içiniz rahat eder.
İkimizde resmi kurumda çalışıyoruz.İşle alakalı değil.Sorarım o zaman.Böyle bir şey asla aramızda geçmedi daha önce güveniyoruz birbirimize ama erkek sonuçta sonsuz güvenmemek lazım

Back
X