Outlet parfüm nedir?

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
363
Birçok site var outletparfum.com gibi bunların hakkında bilgisi olan var mı? Neden bu kadar ucuz? Gerçekten orjinal parfüm mü?

ben orjinal olduğunu düşünmüyorum , zaten bu sitede en altta not düşmüşler 1. kalitedir, orjinal değildir diye

ilk başta fiyatlardan dolayı uygun gelse de almayın. bi düşünün parfümün sezonu var mı ki outleti olsun ? kışlık parfümler yaz gelince indirime girmiyor ki. bunların %99u kandırmaca. Fransa'dan İngiltere'den diyorlar ama inanmayın. Olsa olsa oranın çakması :) ama ne yazık ki insanlar alıyor ve orjinal olduğunu sanıyor. almayın, aldırmayın.. bir çok parfümcü denedim. 1.kalite dedikleri bile cırt. Eğer bir parfüm sıkıldığı andaki kokuyla devam ediyorsa o parfüm taklittir. Açık parfümler ve sahte parfümler, parfümün sadece 1 notasını yakalayabilir ve sadece 1 esans içerir.. oysaki orjinalde birçok esans karışımı ve farklı notalar vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…