• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖTV indiriminden yararlandınız mı ? Yararlanmayı düşünüyor musunuz ?

• Ankete Katılan
    270

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
2
69.485
1.623
101
Merhaba,
Yaşadığım örnek üzerinden gidersek ;

ÖTV indirimi açıklanmadan 1 ay önce alınan Arçelik 2061 Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatı 1.600 TL olurken ÖTV indirimi girdiğinde ÖTV indirimli fiyatı nasıl oluyorda 1.800 TL oluyor ? Ben bunu çözemedim. Aradım Arçeliğ'e de sordum cevap veremediler. 2 gün sonra Arçelik'ten bu ürünü almak istiyormuşsunuz 1.500 TL'ye size özel verebiliriz dendi. Ben bu olayı sorgulamasam 1.800 TL ödeyip bu derin dondurucuyu alacaktım. Şimdi size soruyorum ÖTV indiriminden yararlandınız mı ? Yararlandıysanız ÖTV öncesi ve sonrası fiyatları karşılaştırma fırsatınız oldu mu ? Bu arada ÖTV indirimi Eylül ayına kadar uzatılMIŞ.

Merhaba,

ÖTV indirimi açıklanmadan 1 ay önce alınan Arçelik 2061 Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatı 1.600 TL olurken ÖTV indirimi girdiğinde ÖTV indirimli fiyatı nasıl oluyorda 1.800 TL oluyor ? Ben bunu çözemedim. Aradım Arçeliğ'e de sordum cevap veremediler. 2 gün sonra Arçelik'ten bu ürünü almak istiyormuşsunuz 1.500 TL'ye size özel verebiliriz dendi. Ben bu olayı sorgulamasam 1.800 TL ödeyip bu derin dondurucuyu alacaktım. Şimdi size soruyorum ÖTV indiriminden yararlandınız mı ? Yararlandıysanız ÖTV öncesi ve sonrası fiyatları karşılaştırma fırsatınız oldu mu ? Bu arada ÖTV indirimi Eylül ayına kadar uzatılMIŞ.

Aynı kafa karışıklığı içerisindeyim ötv indirimi var ama herşeyin fiyatı uçuk

Aynı kafa karışıklığı içerisindeyim ötv indirimi var ama herşeyin fiyatı uçuk

Sorum çok basit ama değil mi ?

ÖTV indiriminden 1 ay önce 1.600 TL olan ürün bugün nasıl 1.800 TL olur. Adamlara sordum birde bu ÖTV indirimli fiyat mı diye utanmadan evet dediler... İndirim mi bindirim mi çözemedim !

Bende fark ettim ayni seyi. 1850 ydi fiyati otv indirimi geldi oh dedim 2200 yaziyordu fiyati sozde 1800 e indirmisler otv farkiyla.

Pasa pasa aldik nabalim

ÖTV indirimi dolayısıyla yenilemek istediğim mobilyalar için gittim mağazaya, hani indirim vardı fiyatlar aynı ne farkı var öncedende aynı fiyattı dedim. Dolar yüksek abla bizde bişey yapamıyoruz yoksa daha yüksek olurdu fiyatlar dedi vazgeçtim.
Kimsenin indirimi tındığı yok.

Merhaba,

ÖTV indirimi uzatılmadan önce (kampanyanın bitmesine bir kaç gün kala) özel bir kanalda bu haber yapılmıştı. Satıcılar da memnun değildi bu işten aslına bakarsanız. Ne kadar saf bir millet olsak da konu cebimizden çıkacak para olunca hepimiz hesap kitap yapıyoruz.

Kimse de sözde indirime kanıp alışveriş yapmadı benim çevremde.

Merhaba,

Sorunuzun cvbını arçelik çalışanı olarak ben vereyim Kazen bey önce normal zam koyup daha sonra da ötv % 6,7 olarak düşürdüler yani zam geldiği için bu fiyata çıktı ötv indirimi çok bişey fark etmedi ama nakit ödemek isteyen müşterilere yine indirim yapılıyor o liste fiyatı

bizde annemize çamaşır makinası aldık 1600 tl idi indirimle 1440 tl e aldık

Sorunuzun cvbını arçelik çalışanı olarak ben vereyim Kazen bey önce normal zam koyup daha sonra da ötv % 6,7 olarak düşürdüler yani zam geldiği için bu fiyata çıktı ötv indirimi çok bişey fark etmedi ama nakit ödemek isteyen müşterilere yine indirim yapılıyor o liste fiyatı

Yani arkadaşım zam gelmeden önce aldığı için fiyat bu. Keşke bu bilgi callcenter çalışanlarında da olsa. Bende ürünlere zam geldiğini düşündüm fakat fellik fellik ÖTV indiriminden bahsedilince acaba şansımı kullansam mı diye düşünmüştüm fakat vazgeçtim. Tuttuğum balıkları lokantalara satıyorum sanırım böylesi benim için daha karlı olacak. Hem dolap maliyeti yok, hem balıkları nakite çeviriyorum : )

ÖTV indirimi uzatılmadan önce (kampanyanın bitmesine bir kaç gün kala) özel bir kanalda bu haber yapılmıştı. Satıcılar da memnun değildi bu işten aslına bakarsanız. Ne kadar saf bir millet olsak da konu cebimizden çıkacak para olunca hepimiz hesap kitap yapıyoruz.

Kimse de sözde indirime kanıp alışveriş yapmadı benim çevremde.

Kesinlikle güya indirim yapıldı fiyatlara daha beter zam geldi

Yani arkadaşım zam gelmeden önce aldığı için fiyat bu. Keşke bu bilgi callcenter çalışanlarında da olsa. Bende ürünlere zam geldiğini düşündüm fakat fellik fellik ÖTV indiriminden bahsedilince acaba şansımı kullansam mı diye düşünmüştüm fakat vazgeçtim. Tuttuğum balıkları lokantalara satıyorum sanırım böylesi benim için daha karlı olacak. Hem dolap maliyeti yok, hem balıkları nakite çeviriyorum : )

:) En güzeli ama cidden ötv indirimi diye o kadar reklam yapılsa da fiyatlara zam geldiği için hiç birşey fark etmedi maleseff hatta daha beter arttı sadece bahsettiğiniz ürün değil bütün ürünlerde :)

:) En güzeli ama cidden ötv indirimi diye o kadar reklam yapılsa da fiyatlara zam geldiği için hiç birşey fark etmedi maleseff hatta daha beter arttı sadece bahsettiğiniz ürün değil bütün ürünlerde :)

Şunu sorabilir miyim ? % kaç zam geldi ve uygulanan ÖTV indirim oranı % kaç ?

ötv indiriminden 3 ay önce 2385 tl ye aldığımız buzdolabının ötv indirimli fiyatı 2929 tl şuanda:duduk:

Mobilya fiyatlarını bulabilsem kıyaslardım ama fiyat katalogları siliniyor yenisi ekleniyor sitelere. Dediğiniz gibi de olabilir ama ne fark eder ki sonuçta ihtiyaç varsa alınacak bu eşya.

Bişi sorabilir miyim, arçelikte taksit fırsatı var mı kredi kartına?
Yani en fazla kaç taksit yapılıyor ?

Ötv indirimi adı altın da henüz bir alışverişim olmadı , eminim olsaydı da mağazaların kapatıyoruz adı altın da sadece ürünleri tez zaman da ellerinden çıkarma cabası ,şaşırdım mı hayır her seyin kılıfı güzel güzel işleniyor dolayısıyla... Kazen Kazen bey

devlet kaybederken büyük şirketler kazandı hem devlete vericekleri vergi ceplerine kaldı hemde bi o kadar daha zam yapıp 2 katı kazandılar :KK51: cebini dolduran doldurana :KK51: sorsan hepsi bizim için ama bize faydası yok :KK51:bize yine kol kadar fatura .. verdiler :KK51:

Back