Oturma odası için fikrinize ihtiyacım var...

pinarkocabas_ist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
17
0
38
kızlar yataş ın kırmızı köşe koltuğunu alıcam oturma odam için.peki duvarları ne renk boyamam gerek,halılar,perdeler tv ünitesi nasıl olsun karar veremiyorum.bana fikir verebilirmisiniz.varsa örnek resimler ekliyebilirmisiniz.şimdiden tşk ederim ....:enbuyukkk:

Cnm duvarlar açık renk olmalı krem gibi.Tv ünitenden de siyah-kırmızı kombinasyonu olabilir.Halında ağrlıklı krem aradaki desenler kırmızı-siyah olabilir.
Evim evim bölümünde bir arkadaşın oturma odasındaki koltuklar kırmızıydı,diğer kısımlarını şuanda hatırlayamadım,bir bak istersen )ela0624 nickli arkadaşımız)

tatlım odada kırmızı ile en çok uyan renkler krem rengi, (şampanya rengi ya da), beyaz, gri ve siyahtır.

duvarların açıkrenkli, beyaz ya da krem ve yahut da gri olabilir.
gri başta garip geliyor ama birkaç örnekle ne kadar uyumlu olduğunu görebilirsin:

ya da beyaz duvarlar:

living_red_sofa.jpg

perdelerin de içinde krem, beyaz, kırmızı ve de gri tonlarını barındırabilir belki..

mobilyaların bilhassa tv üniten siyah olsun bence,çünkü kırmızıyı çok iyi tamamlıyor.
beyaz da odanın rengine uyar tabi ama en güzeli siyah.

perde örneği

BEYAZ MELEK'in sade ve güzel oturma odası::nazar:

resim001ow2.jpg

ve ela0624'ün güzel oturma odası, siyahla kırmızının uyumu hakim..:nazar:

beyaz melek ve ela0624 umarım anlayışla karşılarlar onlardan alıntılarımı ama çok güzel odaları ve detaylı bir tavsiyede bulunmak istedim..
umarım yardımcı olur bu örnekler..

canım eğer kırmızıda kararlıysan.kırmızı-siyah-beyaz uyumunu bende çok beğenirim.ama kremde olabilir mısraaanın dediği gibi.duvarlar ve halı açık renk olmalı kesinlikle.alacağın köşe koltuğunun adı cronos sanırım.çok güzel şimdiden güle güle kullan inşallah :):)

yardımın için çok sağol canım siyah kırmızıyı gerçekten güzel kombine ediyo ama çok toz olur diye düşündüm.açk ahşap tonlarında tv ünitesi acaba kırmızıya uyarmı?

bak burda çok az bir turuncu bölüm var oarayı kırmızı yapsam.sonra tv ünitesinde kahvede var halı ve perde alırken içinde kahve tonlarının da olmasına dikkat ederim(kırmızı kahve).hem böylece odam kırmızı ve beyaz olmaktan kurtulur.hımmmfisfisfis

Eklentiler

• $GetAttachmentCA55VHS7kkkkkkkkkkk.jpg
    $GetAttachmentCA55VHS7kkkkkkkkkkk.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 58
tv ünitesi venge çok güzel olur bence, bu arada kırmızı köşe takımı harika seçim.
krem basit olur gibi geliyor bana, mobilyada sevmiyorum.
gösterdiğin tv ünitesi de çok hoşmuş

canım bir arkadaşım kırmızı beyaz döşemiş halısıda kırmızı beyazdı hatta ben bayıldım çok güzel görünüyor gerçekten umarım istediğin gibi olur canım....

bende yataşın kırmızı köşesini alıcam salonum küçük olduğu için diğer mobilyaları hep açık renk akçaağaç aldım evi döşemediğim için fotoğraf veremiyorum.kırmızı zaten çok iddialı bir renk diğer mobilyalarla dengelemeye çalışıcam tv ünitesi masa akçaağaç ayrıntıda beyaz gri ve turkuaz var umarım kafamdaki gibi güzel olur

arkadaşlar ben de mobilay seçiminde çok kararsız kaldım lütfen yardım edin.
salonum oldukça geniş ve oaraya klasik altın sarısı bordo bir koltuk takımı aldık.ve gümüşlük-konsol vs.klasik bir hava hakim.

bir odam minderleri koyu mor kolları açık lila oturma grubu.

asıl mesel oturma odası. kırmızı-siyah düşünüyorum çünkü nişanlım çok seviyor.ama oturma odam bir koltuk takımı alınca ortada 5 metrekarelik bir alan kalıyor. yani büyük değil. kırmzı siyah boğar mı? kırmızı siyah alsam perdeler ve duvar ne renk olmalı. duvar ünitesi hangi renk olmalı. koltuk takımı mı köşem mi almalıyım kararsızım.

duvarlar beyaz koltuklar fildişi, krem gibi tek renk tonda olsa temizlik sorunu yaşar mıyım. çalışan bir bayan için nasıl olur krem koltuklar?

benimkide yataşın kırmızı köşesi cnm.siyah fon perde ve kırmızılı siyahlı ip perde kullan.halını krem renginde siyahlı kırmızılı royalin var onu tavsiye ederim .duvarın kum beji olsun.siyah ve kırmızı sehpa ile tv ünitesi.(ben tv ünitesini istememiştim çok kaba geliyordu ama şimdi alıcam artık)ben 2 tane de berjer almıştım deri krem renginde.birde mor ve kırmızı minder koydum objelerde tablomda mor renk olunca ilk önce tereddüt etmiştim morun yakışmayağını düşünmüştüm ama şimdi hiç minderi kaldırmıyorum farklı bir hava verdi odaya birde benim odam büyük olduğu için çok boş kalacaktı.istersen özelden sana mesajla yollarım.

X