• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma odamı nasıl daha güzel yapabilirim?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlaar günaydın : ) uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var bir senelik evliyim neredeyse ve oturma odamda değişiklik istiyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum.. kırmızı berjerlerimi pek sevmiyorum genel olarak evin her şeyini ben seçtiğim için kırmızı berjeri eşimin seçmesine müsade ettim onunda evi sonuçta ben daha siyaha uyumlu gri tonlarında vs düşünüyordum ama şu an bu var ne gibi değişiklik yapabilirim sizce? Mesela yastıklar vs eklesem başka hava değişir mi duvarlara ne gibi bir şey yapabilirim vs vs??
image.jpg

biraz beyaz tonlarında açık renklı tablo ve yastıklar ekleyebilirsin
Beyaz çok sırıtmaz mı bilemiyorum kii😞 aslında odamı sevmiyorum ama eksik geliyor böyle güzel dekore edilmiş durmuyor parçalar ayrı ayrı evet güzel ama bütünlük yok gibi mesela halımı hiç ama hiç sevmiyorum o kadar çok dolaştım ki istediğim gibi bulamadım mecbur bunu aldım kaymaz halı istiyordum siyah vs onuda kimse önermedi yeni evlisin evini basit gösterir dediler bu da pek güzel göstermiyor yani🙄

Odan çok karanlık perden çok koyu önçelikle daha hafif ve güney ışığını daha iyi geçiren bir perde seçmelisin.. Koltuğu çamın önünden alabilirsin camın karşısına ayna koydurtabilirsin ışığı yansıtır..Duvarların daha açık renk olmalı..halında daha canlı tonlarda olmalı.. o şekilde daha aydınlıık olur.

Perdem kapalıydı o yüzden karanlık duruyordu ve ben hoşlanıyorum karanlık durmasından sadece halım ve kırmızı berjerlerimi sevmiyorum odamda bir bütünlük yok🙄😞
zevklerinizi renkleriniz tartışmaz siz nasıl seviyorsaniz öyle yapın:)

Yastıklarına güzel desenli kılıf al yada yaptır duvarada güzel bir tablo/ tablo takimi ve camın önü ne kadar acik durursa ev daha ferah durur.

Kızlaar günaydın : ) uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var bir senelik evliyim neredeyse ve oturma odamda değişiklik istiyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum.. kırmızı berjerlerimi pek sevmiyorum genel olarak evin her şeyini ben seçtiğim için kırmızı berjeri eşimin seçmesine müsade ettim onunda evi sonuçta ben daha siyaha uyumlu gri tonlarında vs düşünüyordum ama şu an bu var ne gibi değişiklik yapabilirim sizce? Mesela yastıklar vs eklesem başka hava değişir mi duvarlara ne gibi bir şey yapabilirim vs vs??
Eki Görüntüle 2646459
ilk olarak halıyı değiştirmelisin çok basit kalmış daha açık beyaz tonlarında bir halı ve bir arkadaşın dediği gibi beyaz çerçeveli içi pastel yeşil tonları doğa ve renkler temalı bir tablo odanı çok iyi tamamlar beyaz kesinlikle sırıtmaz berjerlerin rengi kötü değil pencere tarafında daha iyi olurdu ama onu söliyim.koltuk hem kapatmış pencere önünü hem koyu renk boğulmuş oda tekrar yer değiştirmelisin bence.koltukların güzel fakat konum ve halı yanlış bence

berjerler pencere onune olmalı zıgonlar gelınce odayı daralttı demıssınız o zaman zıgonları baska koseye koyarsınız odada suan tek yanlıs gorunen berjerın yerı :) aslında berjerın renklerı cok guzel koyu renk koltuk pencerenın ısıgını kesmıs ve odanın seklını bozmus ondan dolayı sızı mutlu edememıs :)
berjerlerın oldugu duvar varya oraya da kocaman bır ayna koyun ... o duvara koltugu cekın ve koltugun buyuklugunce kocaman ayna tablo gıbı hem ısıgı yansıtır hem anında ortamı degıstırır

odanın tam açısının resmını ceksenız keske
sag tarafta masa mı var ?

Fonları kaldırabilirsiniz...Hali 6 M2 mi ? Çok fazla kaplamış heryeri,biraz daha ufak bir hali olabilirmiş.Duvar bomboş oraya bir kaç çerçeve,hiç bitki yok biraz yeşil bitki,biraz desenli kırlent.Odaya hareket gelir,çok düz duruyor.

Düzeltme: Köşede bir bitki var sanirim,fotoyu o kadar karanlık çekmissiniz ki, çok zor farkettim.

Evlenirken ev aydınlık olsun, ferah olsun diye beyaz koltuk takımı aldım, o senelerde de beyaz yemek odası modaydı o da beyaz oldu. Duvarlar beyaz, kapılar beyaz, halim beyaz ev mermer dükkanı gibi duruyor 😢 Bilginiz var mı kızlar koltukları ne kadara kaplarlar ?

Evlenirken ev aydınlık olsun, ferah olsun diye beyaz koltuk takımı aldım, o senelerde de beyaz yemek odası modaydı o da beyaz oldu. Duvarlar beyaz, kapılar beyaz, halim beyaz ev mermer dükkanı gibi duruyor 😢 Bilginiz var mı kızlar koltukları ne kadara kaplarlar ?
ben gecen ay yenı koltuk takımı almak zorunda kaldım kaplatmayı sordum yenı koltuk takımıyla aynı fıyat dedıler uclu ıkılı ve ıkı tane berjere 3500 tl dedıler bende 4 bıne yenı koltuk takımı aldım
benımde eskı salon takımım bembeyazdı onu oturma odasına gecırdım salona bej-kese kagıdı renklerınde aldım

yanı kaplatmayı o yuzden onermem

dekor urunlerıyle eve renk getırebılırsınız aslında
kendı evımden ornek vereyım Sonunda kendi evime taşındım :) burdan bakabılırsınız

ben gecen ay yenı koltuk takımı almak zorunda kaldım kaplatmayı sordum yenı koltuk takımıyla aynı fıyat dedıler uclu ıkılı ve ıkı tane berjere 3500 tl dedıler bende 4 bıne yenı koltuk takımı aldım
benımde eskı salon takımım bembeyazdı onu oturma odasına gecırdım salona bej-kese kagıdı renklerınde aldım

yanı kaplatmayı o yuzden onermem

dekor urunlerıyle eve renk getırebılırsınız aslında
kendı evımden ornek vereyım Sonunda kendi evime taşındım :) burdan bakabılırsınız

Canım yeni koltuk takımı alıp, bunları oturma odasına alma imkanım da yok cubku orda da bir koltuk takımı var. Hangi akla hizmet evi pembe beyaz yapmışım hala aklıma yanıyorum. O zaman heves miydi artik bilmiyorum bir tarafta gül kurusu pembe koltuk takımı bir tarafta bembeyaz salon takımı.. Simdiki aklım olsa bende senin gibi tonlarda alırdım. Eğer kaplatmak böyle pahaliysa sanırım eskiyene kadar bu koltuklara muhtacım 😲

Back
X