• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma odama ekşın yaptım :)

aDaLLy

Poyraz'ım kollarımda :)
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
1.327
40
363
36
$20130305_231935.webp$20130305_231941.webp$20130305_232001.webp$20130305_232337.webp$20130305_232345.webp$20130305_232411.webp$20130306_093812.webp

Eklentiler

• $20130305_232115.webp
    $20130305_232115.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 148
  • $20130305_232137.webp
    $20130305_232137.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 145
Son düzenleme:
tv nin yanındaki kablolar çirkin gözüküyor. üçlü fişde sarkmış.aslında onlara bir çözüm bulsan bence iyi olur. tamamen kendi zevkin emeğe saygı yanlış anlamazsan biraz eleştirsem günlük oturma odası için oda çok süslü tv.ünitesi bölümü göz yorucu. siyah koltuklar zamanla sıkıyor. yastık ve halı rengini canlı renklerde kullansan iyi olur.ama sen böyle seviyorsan sorun yok. huzurla sevgiyle oturman dileğimle.

güzel olmuş ama, görünen kablolar bozmuş biraz...bide orta sehpa, ortayı daraltmış sanırım...onun dışında güle güle otur...

Güzel olmuş ünite bölümü beğendim..Aynanın arkasına led ışıkmı döşediniz çok hoş olmuş..

süper olmuş eline sağlık

Sağol canım :16:

tv nin yanındaki kablolar çirkin gözüküyor. üçlü fişde sarkmış.aslında onlara bir çözüm bulsan bence iyi olur. tamamen kendi zevkin emeğe saygı yanlış anlamazsan biraz eleştirsem günlük oturma odası için oda çok süslü tv.ünitesi bölümü göz yorucu. siyah koltuklar zamanla sıkıyor. yastık ve halı rengini canlı renklerde kullansan iyi olur.ama sen böyle seviyorsan sorun yok. huzurla sevgiyle oturman dileğimle.

Yanlış anlamak ne kelime canım zaten göze hoş görünmeyen şeyleri duymak adına ekledim birazda ki kablolar benim içinde sorun.Onlara da bir çözüm bulup göz ününden kaldırıcaz.Tekrar teşekkürler :16:

güzel olmuş ama, görünen kablolar bozmuş biraz...bide orta sehpa, ortayı daraltmış sanırım...onun dışında güle güle otur...

Evet canım kabloları en kısa sürede halledicem.Orta sehpaya gelince acil durumlar haricinde bu odada tutmuyorum teşekkürler düşüncelerin için :16:

Güzel olmuş ünite bölümü beğendim..Aynanın arkasına led ışıkmı döşediniz çok hoş olmuş..

Ünite kısmını çok beğenerek yaptım açıkçası açık renkleri sevmiyorum koyu renkleri ışıklarla aydınlatmak daha çok hoşuma gidiyor beğenmene sevindim canım.Aynaya gelince evet ince şerit led aydınlatma yaptım canım şık durduğunu düşünüyorum ve inan normal ışık kullanmıyorum tekrar teşekkürler :16:

kablolar hariç güzel tatlım :16:

ah o kablolar ahh başıma dert oldu canım ama sağolasın :16:

Tv ünitenin arkasındaki mor ve siyahtan oluşan duvar kağıeı çok göz yorucu.
Siyah yerine açık mor kullansaydın daha iyi olurdu.

herşey çok güzel; ortak paylaşım kablolar hariç :) birde ben kül tablasını eklemek istiyorum.

güle güle kullanın inş. :nazar::nazar:

canım odan çok karanlık olmuş mobılyaların koyu enk duvrlar koyu bırde sıyah duvar kağıdı çok karanlık olmuş
ben boğuluyorum böyle odalarda sankı aydınlık olunca ferah ferah daha iyi deilmi?

Cıvcıvlı,yanar dönerli olmuş bu ekşın :34:
Mobilyalarınız ve duvar kağıdınız da koyu olduğu için biraz ortam kararmış olsa da sizin zevkiniz,sizin yuvanız..
Güle güle oturun..
Değişiklikler iyidir..

Back
X