EVLENIYORUM KIZLAR oturma odamın renkleri konusunda kararsızım duvarlar açık renk koltuklar açık krem altın sarısı biblolar ayna mobilya koyu renk olurmu çok zıt dururmu perde kahve yada böle bi acayip yeşil:)kafam çok karıştı daha çok altın sarısı aksesurlar aldım daha önceden yardım edermisniz.
görmeden konuşmak nekadar doğru olur ama yinede şöle fikir veriyim bence duvarlarını açık bir renge boyatmalısın daha soft bir renk duvarın bir bölümündede kolon vb bi çıkıntı varsa orada olabilir veya tek bir duvarda duvar kağıdı kullanmalısın bu duvar kağıdı duvarı boyattığın rengin 3-4 ton koyusu olsun fakat üzerinde altın rengi deseni yada püskürtmesi olabilir zevkine kalmış.koltuklarınıda duvarın açık renk olduğu için koyu renk almalısın öyle çok koyuda değil vizon rengi gibi yada kahvenin orta koyuluk üzerinde bir tonu olabilir.çok aksesuar kullanmamanı öneririm az ve şık bi tasarım olabilir umarım anlatabilmişimdir.mesaj sayım yeterli olmadığı için resim ekleyemiyorumyardımcı olabilmişimdir umarım