• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma odam için köşe mi yoksa oturma gurubu mu ?

ecg07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
286
0
0
Antalya
kızlar ben oturma odamı dğiştirecm. ama köşe mi alsam yoksa oturma g. bilemiyorum köşeler çok hoşuma gidiyor ondan istiyorum kırmızı yada mor olcak renklerim belli ama bi türlü karar veremedım. şu an kanepem vardı 1 tane ve minder yetiyodu bize eşimle. oturma oda fikirlerinize ihtiyacm var tesekur edrim

Benim oturma odamda da iki kanepe ve birkaç da minder var. Maddi durumumuz biraz düzelsin, köşe takımı almayı istiyorum. Kullanışlı mı değil mi bilemem ama çok beğeniyorum

köşe takımı oturma odaları için çok şık oluyor
mor rengide gzl olur
renkli yastıklarla da dekore edersin süper gözükür
oturma gruplarını pek sevmiyrm olursa da renkli dğl düz tonlar iyi olur onda da
hem kanepen varmış madem değişiklik istiyrsun köşe olsun şimdide

1 kanepe var dediğinize göre, oda çok ta büyük değil sanırım. Bu durumda köşe takımı ve ona uygun yine minderler hoş olur bence de.

bencede köşe takımı en güzeli,bende köşe sevmiyordum ama şimdi bayılıyorumm

cok gelip giden misafirin varsa köse koltugu tavsiye etmem ama köse koltugu alip karsisina tekli iki tane koltuk koyarsan güzel olur.

köşe koltuk alırsan eğer odan büyükse yanında tekli koltukta al bence.ozaman daha güzel ve kullanışlı oluyor

benimde köşe koltuğum var ama benimki büyük bayağı, birde uzuun pufu var onu irleştirince iki kişilik yatak oluyor, mor harika bi renk benim odam kırmızı kombineli.

Bende köşe takımı kullanıyorum çok şık duruyo küçük odalar için ideal ama kalabalık aileler ve misafirler için pek kullanışlı değil..

pek öle kalabalık gelmıyo zaten misafie salonu kullnıyorum. evlenırken oturma odası almamıstım bi kanepem vardı işte. kalblık gelınce oturma odasıda olsa ıyı olcak demeye basladım. şimdiki oturma odam ı eşimle kullanıyorum ama hosuma gıtmıyo tabı . bide 2 arkdas gelse salon buyuk oluyo sle güzel bi köşe olsa dıye iç gecırıyorum. resim ekleyemedım ama google çiçek mobılya konya yazarsanız bi facebok sayfası cıkıyo orda bı köşe var kızlar- bıde alfemoda var kırmızılı bı köşe onlara yogunlastım...

bence pencerelerin nerde olduguna ve odanın sekline baglı bu secim
köşe takımlarıda cok hoş durabiliyor a.s

ben oda ölçüme göre köşe yaptırtmıştım. tama görüntüsü şık durabilir ama bin pişmanım. odam küçük. temizliğe kalktığımda köşeleri oynatmak çekmek itmek işkence . çünkü biri diğerinin önünde duruyor. karşılıklı oturma yada uzanıp tv seyretme şansı yok. ikimizde uzandığımız zaman tv seyrederken birimizin bacakları diğerine doğru uzatılıyor ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum. sıkılınca çevirme şansın yok. nitekim ben alalı 2 sene oldu ama bugün yarın atıcam . o kadar nefret ettim.

evet cnm tesekkur ederim bu takımlar ben ekleyememiştim alttakinin pufu ve koltuk ta var ama ilk resim hosuma gidiyo daha cok

ben oda ölçüme göre köşe yaptırtmıştım. tama görüntüsü şık durabilir ama bin pişmanım. odam küçük. temizliğe kalktığımda köşeleri oynatmak çekmek itmek işkence . çünkü biri diğerinin önünde duruyor. karşılıklı oturma yada uzanıp tv seyretme şansı yok. ikimizde uzandığımız zaman tv seyrederken birimizin bacakları diğerine doğru uzatılıyor ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum. sıkılınca çevirme şansın yok. nitekim ben alalı 2 sene oldu ama bugün yarın atıcam . o kadar nefret ettim.

resimdekiler nasıl sence cunku bende köşenin oynatması falan sıkıntı dıyorum da aslında ilk resimdeki hafif gibi ve yan yana birleşip yatak oluyo

çok misafiirniz gelmiyorsa köşe takımı al cnmmm..bende çok begeniyordum köşe takımlarını ama bizim baya bi misafirimiz olcak ondan oturma grubu aldım:)köşe takımı olsaydı insanlar tren gibi sırayla diziliyorlar hoş olmuyor:)

kolları olmayan bir koltuk günlük kullanımiçin idealmi acaba. bende biraz baykuş gibi oldum ama ikrah ettim evimdeki köşeden :)

Back