• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma odam icin fikir verebilirmisiniz?

BoncuK_GxoxzlxuxM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
338
1
96
40
Belçika
Selamlar kızlar

benım oturma odam var duvar kagıdı falan yaptırdım ama bı turlu ıcıme sınmedı acaba sıze resım eklesem bana yardımcı olabılırmısınız halıdan duvardan avızeye kadar bana fıkır verın olurmu

$IMG_1332.webp$IMG_1333.webp$IMG_1334.webp$IMG_1335.webp$IMG_1331.webp

sız olsanız ne yapardınız

Tekrar Merhaba :)

Öncelikle ; evinizde sağlık ve mutlulukla oturmanızı dilerim .

Gelelim fotoğraf yorumlarıma :))

1. Fotoğraf : Yanlış görmüyorsam eğer bir şömineniz var . Şöminedeki tuğlalar siyah mı yoksa siz mi boyadınız anlamadım :S
O tuğlalar kızıl tonlarında olursa odanıza biraz renk gelir bence . Odanızda koyu renkler ağırlıkta , hiç renk yok :(

2. Fotoğraf : Odanın duvar rengi fena değil , sanırım şampanya rengi . Duvarlarda iki renk kullanabilirdiniz aslında . Ayrıca tüllerin uzun olması görsellik açısından bir bütünlük oluşturur . Yada iki cam arasına uzun renkli perdeler yaptırabilirsiniz .

3. Fotoğraf :Masanızın üzerine renkli bir örtü örterseniz , evinizin havası değişecektir .

4. Fotoğraf : Duvar kağıtlarınız tek renk mi , iki farklı renk mi var anlayamadım :S Dolabınızın üstüne de küçük örtüler yerine , masa örtünüzle uyumlu , uzun bir örtü örterseniz şık duracağına inanıyorum .

5. Fotoğraf : Tv üniteniz hoş ; ancak yandaki camlı dolaba vitrin havası vermişsiniz . Bu da tv ünitesinin bütünlüğü bozmuş . Dolabın camını , desenli buzlu cama dönüştürebilirsiniz .Misafirlerinizin ne kadar bardağınızın olduğunu görmelerine gerek yok .

Umarım size yardımcı olabilmişimdir . Bir hata işlediysek affola ...

Sewgilerle ...

Back
X