Tekrar Merhaba :)
Öncelikle ; evinizde sağlık ve mutlulukla oturmanızı dilerim .
Gelelim fotoğraf yorumlarıma :))
1. Fotoğraf : Yanlış görmüyorsam eğer bir şömineniz var . Şöminedeki tuğlalar siyah mı yoksa siz mi boyadınız anlamadım :S
O tuğlalar kızıl tonlarında olursa odanıza biraz renk gelir bence . Odanızda koyu renkler ağırlıkta , hiç renk yok
2. Fotoğraf : Odanın duvar rengi fena değil , sanırım şampanya rengi . Duvarlarda iki renk kullanabilirdiniz aslında . Ayrıca tüllerin uzun olması görsellik açısından bir bütünlük oluşturur . Yada iki cam arasına uzun renkli perdeler yaptırabilirsiniz .
3. Fotoğraf :Masanızın üzerine renkli bir örtü örterseniz , evinizin havası değişecektir .
4. Fotoğraf : Duvar kağıtlarınız tek renk mi , iki farklı renk mi var anlayamadım :S Dolabınızın üstüne de küçük örtüler yerine , masa örtünüzle uyumlu , uzun bir örtü örterseniz şık duracağına inanıyorum .
5. Fotoğraf : Tv üniteniz hoş ; ancak yandaki camlı dolaba vitrin havası vermişsiniz . Bu da tv ünitesinin bütünlüğü bozmuş . Dolabın camını , desenli buzlu cama dönüştürebilirsiniz .Misafirlerinizin ne kadar bardağınızın olduğunu görmelerine gerek yok .
Umarım size yardımcı olabilmişimdir . Bir hata işlediysek affola ...
Sewgilerle ...