Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Oturma Grupları

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

tarihçi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2007
351
1
$4240_tk_600.jpg

$4310_tk_600.jpg

$8110_rattan_tk_600.jpg

$1123444.jpg

Eklentiler

• $4100-takim.jpg
    $4100-takim.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 1.054
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi çok güzel. Ama böyle bir oturma grubum olduğunu düşünemiyorum. Açık renk artık hergün siler temizleriz.

Hepsi çok güzel. Ama böyle bir oturma grubum olduğunu düşünemiyorum. Açık renk artık hergün siler temizleriz.

aynen katılıyorum..tecrübeyle sabittir..birasda titizseniz silme derdi bitmiyor..alırken düşünemedim..şimdi birde bebiş var..hali vahim yani..en güzeli koyu kir göstermeyen renkler...:çok üzgünüm:

şu pembeler de benimkinden.sürekli siliyorum.derdi hiç bitmiyor ama köşe takımına da bayııldım...

teşekkürler arkadaşlar , çok hoş görünüyorlar bakmak lazım istikbalden:)

benimkide pembelerden ama fıstık yeşili bakımı zor o yüzden kılıf diktirdim rengarenk ama uyum içinde ancak böyle rahat ettim

en üstteki modelden bende var.kelebek ama markası.kiremit rengi ve minderleri beyaz.günlük oturmaya zor.ama çok sağlam

bu siteye ve sizlere bayılıyorum tamda oturma grubunu değiştiriyorduk gerçi bunlar cam gibi silinme ister

attachment.php

buna bakarken ıcımden ay acaba pembesı varmıdır dıye gecdı aşşagıya bı ındım bıde ne göriimm
pembe :teytey:

attachment.php

gunluk kullanım ıcın harıka bayılıyorum şu pembeye ya benım yatak oldanda baştan aşagı pembedir :dilcikar:

X