• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Oturma Grubu Fikirleri

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

MissGamzeli

TeMMuZdan SoNSuZa
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
10.762
1.987
448
38
belki size fikir olur.

Koltuk Takımı:

Tv ünitesi:

Sehpa:

Son düzenleme:
herr ikiside sıkmış canım ama bende siyahlı beyazlı olanı sevdim güzel günlerde kullanman dilegiyle bebişimopuyorumnanaktan

koltuk takımı çok ağır duruyor içini sıkabilir alternatiflerin varsa bakalım zemuszemus ama diğerleri çok güzel :1closedeyes:

koltuktan ziyade kanepe gibi duruyor...
oturma odalarına daha uygun olur bana göre.
birde kanepelerdeki kahve ile tv ünitesi ve sehapanın kahvesi pek uyumlu değil gibi geldi bana.tabi zevkler farklıdır canım.bana uyumlu gelmeyen sana gelebilir.sonuçta senin evin olacak ve senin zevkinle döşenmesi,mutlu olman sevmen önemli.allah tamamını erdirsin,mutluluklar dilerim.a.s.

hepsi çok güzel canım hem uyumlu hem kulanışlıı düşünmeden al derim:)

kahve kremin uyumuna bayılıyorum.bnm de salon koltuklarımın rengi öyle olucak nasipse..ALLH ıÇıNE SıNDıRSıN...

sonuncusundan kuzenim aldı nişanlı yaza evleniyor ben en çok onu ve tv ünitesini beğendim

koltuktan ziyade kanepe gibi duruyor...
oturma odalarına daha uygun olur bana göre.
birde kanepelerdeki kahve ile tv ünitesi ve sehapanın kahvesi pek uyumlu değil gibi geldi bana.tabi zevkler farklıdır canım.bana uyumlu gelmeyen sana gelebilir.sonuçta senin evin olacak ve senin zevkinle döşenmesi,mutlu olman sevmen önemli.allah tamamını erdirsin,mutluluklar dilerim.a.s.

sehbanın olduğu resimdeki koltuk takımı daha güzelmiş cnm

Koltuk takımını beğenmedim şahsen..sıradan duruyor.

Tv ünitesi de fena değil ama çok daha şık modeller var ...

ben ikisinide beğenmedim....

hepsi çok güzel canım hem uyumlu hem kulanışlıı düşünmeden al derim:KK66:

kahve kremin uyumuna bayılıyorum.bnm de salon koltuklarımın rengi öyle olucak nasipse..ALLH İÇİNE SİNDİRSİN...

sonuncusundan kuzenim aldı nişanlı yaza evleniyor ben en çok onu ve tv ünitesini beğendim

yorumunuz için teşekkürler..

Son düzenleme:
Kız ben bunları daha önce niye görmedim haha:D Zevkli hatun güzeller:) Nasip olursa evindende görürüz inş.:nazar:

Back
X