Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

geçmiş olsun canımolumunekankayizsmile pkoya soğan kürü ii geliyormus

bizim kistler büyük diye ii gelmiyormafoldumben

senikine de iyi gelmiyor mu soğan kürü canım
benimkine de gelmedi ama 1 ay daha kullanıyorum işte Allah büyük şifasını da verir elbet
doktorların da işi gücü moral bozmak bana dedi ki ilk ay eriyecek olsa doğum kontrol hapıyla erirdi şimdi boşuna kullanma dedi ama ben bırakmadım
Rabbim şifa ver hepimize:çok üzgünüm:

ben de bu hafta gideceğim canım bir kere de iyi haber versinler bir kere demafoldumben

merhaba arkadaşlar
bende de 3 tane kist var. klomen tarzı ilaçlardan çatlamayan yumurtadan oluşmuş. 5 cm civarında. adetim gelmeyince gitmiştim o zaman öğrendim. dr farlutal verdi adet olmam için c.tesi bitti bekliyorum. adet oluncada kullanmam için yasmin verdi. soğan suyu ve civanperçemi içiyorum ek olarak. biz bebek istiyoruz. regl olunca acaba yasmini kullanmasam olur mu bazı dr lar ilaç vermiyormuş ama benim doktor bana verdi. regl olmamam ve kistin olması bu dönemde yumurtlamaya engel mi bilginiz var mı.

elxirr canımm inaşalah bira na önce kisstin geçer.turuncuda kurtardı iykii..
momentt kaldı oda geçerse ödüleriii aldık:))......hadi bakalım kızlarr..benim kistim geçti artık topiğe yazamayabilrim...kenn çok işy bakkkkopuyorumnanaktan

bende regl'im 16 gün geçikince gittim dün aksam
3 cm'miş rahmin sol tarafı didi
aynı ilaçtan verdi bana.
bugün başladım
bakalım nolcak.
5 gün kullan 7 gün sonra regl olman lazım bitince gel dedi
olmazsan gene gel kontrol edicez dedi
bakalım hayırlısı

elixsir nerdesiiinnnn
iyiyim canım burdayım bir süre giremiyecem idare edin

inşallah canım daha hastalanmadım yarın olmam lazım eyvahedigeldismile
bakalım hayırlısı bır kac zaman sonra gorusuruzolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…