Otrivelle iğnesi kullanırken süreç nasıldı

Sila_mayis

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
10
2
6
27
Merhaba,
6 nisan itibariyle famera kullanmaya başlayıp 27 nisanda otrivelle iğne oldum 1 er gün arayla ilişkiye girdik. Kasık ve bacak ağrılarım çok şiddetli oldu yürümemi bile engelledi nerdeyse. Doktor test için 11 mayıs tarihi verdi fakat 5-6-7 mayıs idrar testleri negatif çıktı. Bugünde adetimsi bir kanamam oldu. Sanırım tutturamadık benzer durumu yaşayan var mı deneyimlerinizi paylaşır mısınız

Bende 29unda iğne vuruldum pazar günü test yapmayı planlıyorum. İğne vurulduğum gün hariç 13. Gün yapmış oluyo. Adetime de 3 gün kalmış oluyo. Ama böyle ara ara adet olcakmışım gibi oluyo. Benim normalde de bazı aylar böyle olduğu için gebelik belirtisinden sayamıyorum

Bende 19 nisanda vuruldum . 3 Mayıs regl günümdü olmadım . İğnenin etkisi diye düşündüm çünkü reglime 3 gün kala kan vermiştim <1,20 çıkmıştı . Olumsuz olduğunu zaten biliyordum. 7 mayısta da regli oldum . Bu ay doktora gitme konusunda kararsızım ovülasyon testi aldım 2. Denemem olucak reglim biter bitmez ertesi gün başlayacağım . Eşim ısrarla git diyor ama psikolojik olarak kötü hissediyorum her defasında gittiğimde . Benim yumurtlamalarım büyüyüp çatlıyor şükür pcos olduğum halde ay bilmiyorum kafam karışık klomen kullanmıştım herkes femara çok öneriyor daha az yan etkileri varmış siz ne kullanmıştınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…