- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
-
- Konu Sahibi vargasabreu
hay ağzına sağlıkZaten babanın parasıyla yapıyonya takıl kafana göre.
Bunun yani sira karli havada trafigin felc olmasi, ulasim sikintisi, bazi bolgelere otobus seferlerinin seyrek olmasi, sık sık elektrik kesilmesi keza su kesintisi derken mahrumiyet bolgesine donusmesi, havanin igrenc kirliligi, sokaklar otoparkcilarin isgalinde, bankalar, mudurlukler istanbula tasinali ankarada yasanan ekonomik sorunlar vs vs daha bi ton sey sayilabilir. Sozde baskentte yasiyoruz. Sadece adı var.Memleketimin çok parası var çooook, alt yapı malt yapı herşeyi süper hallettik, sıra geldi Transformers'lara Dinozor'larımıza.
Ankara değil mi? 20 yıllık ana su boruları olan şehir, ana boru patlayınca sulara gömülen, yolu çöken şehir, yağmur biraz fazla yağınca alt geçitleri su altı mağaralarına dönen şehir?
Günah, o borular patlayınca dünya kadar da su israf oldu.
Memleketim Edirne'den Kars'a, Ardahan'a gelişip tüm sorunları çözülemişse, benim için Ankapark'lar, Şehre giriş Kapıları, hanlar hamamlar israftan başka birşey değildir.Bunun yani sira karli havada trafigin felc olmasi, ulasim sikintisi, bazi bolgelere otobus seferlerinin seyrek olmasi, sık sık elektrik kesilmesi keza su kesintisi derken mahrumiyet bolgesine donusmesi, havanin igrenc kirliligi, sokaklar otoparkcilarin isgalinde, bankalar, mudurlukler istanbula tasinali ankarada yasanan ekonomik sorunlar vs vs daha bi ton sey sayilabilir. Sozde baskentte yasiyoruz. Sadece adı var.
Nerede gereksiz gundem var, onunla uyutuluyoruz mune abla. Devlet kravatlilari bunlari konusmuyor. Halk da saniyor her sey gulluk gulistanlik...Memleketim Edirne'den Kars'a, Ardahan'a gelişip tüm sorunları çözülemişse, benim için Ankapark'lar, Şehre giriş Kapıları, hanlar hamamlar israftan başka birşey değildir.
Yalnız Ankara mı? Bugün Karadeniz'de, Doğu'da, G. Doğu'da, İstanbul'un Köylerinde dahi çocuklar derme çatma teleferiklerde okula gitmek için can pazarı yaşıyorsa, 1 yıl önce yapılan yollar su baskınlarında çöküyorsa, yağmur yağdığında alt yapı yetersizliğinden evleri bile su basıyor, lağam evlere doluyorsa, tek derslikli okullarda 1. Sınıftan 4. Sınıfa kadar olan çocuklar iç içe ders yapıyorsa, o yavrular sınıflarda soğuktan donuyorsa, bebeler Köylere ulaşılamadığı için ölüyorsa, engelli insanım Aş, iş, ekmek bulamıyor, yetmezmiş gibi sokakta hertürlü engele takılıyorsa benim için AVM'ler, koca koca gökdelenler israftır.
adam sempatik ondan olabillir mi ?Dogma buyume hafiften de agzi bozuk Ankarali sevdigim bir abim bir sohbet esnasinda I.Melih Gokcek, Ankara halkini kendisi de dahil "sevse" bile hala destekleyecek bir kitlesinin oldugunu soylemisti.En son gecen secimde yine gordum bunu.Cok ilginc.
adam sempatik ondan olabillir mi ?
bence genclerin oylari icin bir artidir bu
ayrica birde istikrar meselesi var insanlar yeni gelenin yapacagi degisikliklerdende korkuyor olabilirler
ve tabi kemiklesmis ak parti secmenide var...
dedigin gibi bolge bolge degisiyor. Bazi bolgelerde ezici cogunluk gokcekten nefret ediyor. Ama genelde yine aliyor inan ben de cozemedim. Oturdugum semtten ve cevre semtlerden akpye tek bir oy bile cikmaz. Ama semtimin bagli oldugu ilce akp mesela. Genelde de bu sekilde aliyor bilemiyorum. son secimlerde mansur yavasa karsi umudumuz tamdi oysa...Sempatik mi? Cidden twitter uzerinde yazdiklarini sempatik bulacak kadar vizyonsuz insanlar miyiz biz?
Anavatan-Refah-Fazilet gecmisi var Gokcekin.Kendisinin siyasi gecmisi cok daha eski Akpden..Kemiklesmis Ak parti secmeni yorumunu curutuyor bu gecmis yani.Zaten nerden turedigini ben daha cozemedim bu secmen kitlesinin cunku bolgeler arasi degisiklik gosteriyor.
Yapacagi degisikliklerden korkuyor derken de alt tarafi belediye baskani anayasa duzenlemiyor ki ?
Bilemedim ve cozemedim ben yani Ankara halkini.
iyide ak parti yokken refah ve fazilete oy vermiyormuydu bu kitle?Sempatik mi? Cidden twitter uzerinde yazdiklarini sempatik bulacak kadar vizyonsuz insanlar miyiz biz?
Anavatan-Refah-Fazilet gecmisi var Gokcekin.Kendisinin siyasi gecmisi cok daha eski Akpden..Kemiklesmis Ak parti secmeni yorumunu curutuyor bu gecmis yani.Zaten nerden turedigini ben daha cozemedim bu secmen kitlesinin cunku bolgeler arasi degisiklik gosteriyor.
Yapacagi degisikliklerden korkuyor derken de alt tarafi belediye baskani anayasa duzenlemiyor ki ?
Bilemedim ve cozemedim ben yani Ankara halkini.
dedigin gibi bolge bolge degisiyor. Bazi bolgelerde ezici cogunluk gokcekten nefret ediyor. Ama genelde yine aliyor inan ben de cozemedim. Oturdugum semtten ve cevre semtlerden akpye tek bir oy bile cikmaz. Ama semtimin bagli oldugu ilce akp mesela. Genelde de bu sekilde aliyor bilemiyorum. son secimlerde mansur yavasa karsi umudumuz tamdi oysa...
Ilgincmis :) adamin tipi de sesi de beni irrite ediyor. Cok itici geliyor bana.iyide ak parti yokken refah ve fazilete oy vermiyormuydu bu kitle?
ona bakarsan rahmetli erbakan hayattayken bile saadet partisi baraji gecemiyordu oylar ak partiye kaymisti cünkü..
alt tarafi belediye baskani deme cünkü bizim kasabanin bile belediyesi secimlerde baska parti birinci cikinca bayagi bir cuvallamisti... büyüksehir belediyesinden bahsediyoruz..
bence istikrar istiyorlar...
ve evet sempatik :) ben adami görünce bir gülümseme yayiliyor suratima niye bilmiyorum :)
twitter i aktif kullanmasi agzinin iyi laf yapmasi ve K,K ile katildigi bir programda her söylediginin ardindan cevap vermeye firsat vermeden buda belgesi bakkk diye kagitlar dosyalari cikarip kameraya tutmasi :)) kisacasi seytan tüyü var adamda
Tecavuz sonrasi hamile kalan kadin icin " Bebek neden ölsün annesi ölsün" derken de sempatik miydi?iyide ak parti yokken refah ve fazilete oy vermiyormuydu bu kitle?
ona bakarsan rahmetli erbakan hayattayken bile saadet partisi baraji gecemiyordu oylar ak partiye kaymisti cünkü..
alt tarafi belediye baskani deme cünkü bizim kasabanin bile belediyesi secimlerde baska parti birinci cikinca bayagi bir cuvallamisti... büyüksehir belediyesinden bahsediyoruz..
bence istikrar istiyorlar...
ve evet sempatik :) ben adami görünce bir gülümseme yayiliyor suratima niye bilmiyorum :)
twitter i aktif kullanmasi agzinin iyi laf yapmasi ve K,K ile katildigi bir programda her söylediginin ardindan cevap vermeye firsat vermeden buda belgesi bakkk diye kagitlar dosyalari cikarip kameraya tutmasi :)) kisacasi seytan tüyü var adamda
evet geçen seçimi ve mutlaka diğer seçimleri de çevirdiği dolaplarla aldıSosyo ekonomik yapi okadar etkiliyor ki oylarin gidecegi yeri..Bolgese=Tum ulke olarak ta yayabiliriz bu mantigi.
Ayrica 30 mart Ankara seciminin gercek sayimlarini Mansur Yavas;donen dolaplarini Melih Gokcek kazanmistir.Net.