Araştırmalarım sonucunda Dr. Ali Mezdeği’ne ameliyat oldum. Çok hassas olduğum ve korktuğum için klinikte lokal anesteziyle ameliyat olmak yerine, hastanede sedasyon ile ameliyat oldum. Doktor bey ameliyat öncesi gayet ilgili davrandı. Ameliyata almadan önce hemşire sakinleştirici verdi, sonrasını hatırlamıyorum
ameliyat yani hiç korktuğum gibi olmadı, ne tam baygındım ne de uyanık. Bittikten sonra kulaklarımı gösterdiler, tabii o halimle çok bir şey hatırlamıyorum
pansuman ile bandajı taktılar ve kendime geldikten sonra hastaneden taburcu oldum. Narkozun etkisi geçtikten sonra ağrılarım başladı. Ağrı kesicilere rağmen baya ağrım oldu. İlk gece az çok uyudum ama ikinci gece ağrıdan uyuyamadım. Bir an önce sabah olmasını ve bandajın çıkmasını diledim. Doktor beyin asistanı aynı şekilde çok ilgili davrandı. Bandajlar çıktıktan sonra tabii ki hemen ağrılarım kesilmedi ama hafifledi. Akşamında duş alabildim. Kulaklarım şiş olmasına rağmen çok beğenmiştim. Daha yapışık duruyordu ama doktor bey açılacağını söylemişti.
Sonraki günler ağrılarım dayanılcak düzeydeydi. Bandajı artık sadece gece yatarken 14 gün boyunca takıyorum.
Şu an 14. günüm ve normal hayatıma devam ediyorum. Saçlarımı hep topluyorum
Üstüne yatarken hala çok hafif ağrı hissediyorum ama beni çok rahatsız etmiyor.
Bu yazıyı yazdım ama paylaşmaya fırsatım olmadı
ameliyatımın üstünden 1 ay geçti ve kulaklarım final halini aldı. Ben çok memnunum kulaklarımla. Ağrım yok ama kulağımın arka kısmına elleyemiyorum korkudan
Bu yazıyı benim gibi çok araştıranlar için yazıyorum, ben çok forum okudum her doktoru araştırdım ama bu reklam yapanlara denk geldikten sonra güvenemedim
Yapmak isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim, hayatım pozitif anlamda değişti
Sorularınız vs. olursa bana yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya calışacam