Otopark ihlali

Beetlebum

*Supergirl*
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
1.134
2.108
Merhaba, iyi haftalar. Apartmanimiza ait otoparkimiza yabanci motor parketti. Gunlerdir de istedigi sekilde zincirliyor, zincirini aciyor cikiyor, tekrar geri geliyor konuslaniyor. Sanki kendisine aitmis gibi otoparkimizi kullaniyor. 3 rakamli numarayi arayip birkac kez ihbar ettim ancak cekmediler. Halen burada. Baska cozum bilen veya onerisi olan var midir diye sormak istedim.

Merhaba, iyi haftalar. Apartmanimiza ait otoparkimiza yabanci motor parketti. Gunlerdir de istedigi sekilde zincirliyor, zincirini aciyor cikiyor, tekrar geri geliyor konuslaniyor. Sanki kendisine aitmis gibi otoparkimizi kullaniyor. 3 rakamli numarayi arayip birkac kez ihbar ettim ancak cekmediler. Halen burada. Baska cozum bilen veya onerisi olan var midir diye sormak istedim.
Apartmana ait otopark derken kendine ait kapısı vs olan apartmanın arsasına dahil otopark mı yoksa binanın önünde olduğu için kendinize mal ettiğiniz otopark mı?

Trafik polisi falan çözer heralde, bilemedim kim çözer. Bizim binada olsa yönetici çözer.

Trafik şubeyi arayıp bizzat oraya iletin sikayet muhakkak müdahale ederler..birde polis ekipleri geldiğinde bulamazsa diye. Foto çekip plaka kaydedin kenara

Hatta aradığınızda sizden isteyebilirler foto falan böylece elinizde kanıt olsun ..ben olsam hergun çekerdim fotosunu ispatlamak için

Ve motora da buranın özel mülk olduğunu bildiren park etmemesi gerektiği söylenen bir not bırakılabilir

Trafik şubeyi arayıp bizzat oraya iletin sikayet muhakkak müdahale ederler..birde polis ekipleri geldiğinde bulamazsa diye. Foto çekip plaka kaydedin kenara

Hatta aradığınızda sizden isteyebilirler foto falan böylece elinizde kanıt olsun ..ben olsam hergun çekerdim fotosunu ispatlamak için

Ve motora da buranın özel mülk olduğunu bildiren park etmemesi gerektiği söylenen bir not bırakılabilir
Tesekkur ederim. Muhatap olmadan usuluyle ihbar ettim. Plakasini da bildirdim. Fotografini da cekmistim. Sonuc alamadim. Trafik subeyi deneyeyim o halde.

Aklıma gelenler: Trafik şubesi deneyin. Karakola özel mülkiyet ihlalinden suç duyurusunda bulunun, şikayetçi olun. Park etmeye girdiği yeri kapatın giremesin. Girdiğinde etrafında bir şey kurun çıkamasın.

Sizin arazinizi gasp ediyorsa emniyete şikayet edin. Tapusu binaya aitse ne işi var orada? Hırsız gibi girip çıkıyor vs deyin (terimleri bilmiyorum ama belirtin bir şekilde).

Özel mülktür, otopark değildir yazısı koyun.

Trafik polisi tarafindan arandim. Ozel mulk oldugu icin onlar ilgilenemiyormus! Kavga, dovus mu etmemiz isteniyor anlayamiyorum...Sonuc 0

Trafik polisi tarafindan arandim. Ozel mulk oldugu icin onlar ilgilenemiyormus! Kavga, dovus mu etmemiz isteniyor anlayamiyorum...Sonuc 0
Girdiği küçük yeri kapatın sonuçta arsanız çevrili imiş orayida kapatın giremez bir daha kesip kırıp girecek Halide olmaz zaten sonucta çevrili yermiş oranın bir kişiye yada binaya ait olduğunu biliyordur aslında.

X