• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otomotiv sektöründe çalışanlar.

Ben bir otomobil bayiinde satış danışmanlığı yapıyorum 6,5 yıldır siz?hihoyyyt

ben otomobil sigorta-satış-serviste genel koordinatörüm, şirketin gıdayla ilgili işleride var onlada ilgileniyorum ama bu ara krizden dolayı heralde işe gitmek bile gelmiyo içimden 4 elle sarılacağıma öğlen gidiyorum işe, ogün iş olursa ne ala hevesleniyorum ama iş olmazsa ertesi gün gitmek istemiyorum bu arada ben daha yeniyim mayısta 1 yıl olacak. sizde işler nasıl bu aralar satış varmı

Çok durgun uzun yıllar oldu bu sektördeyim bu kadar durgunluk görmedim iş oluyor fakat tatmin edici değiş açıkçası.ınşallah böyle gitmeyecek CADIARZU

bizdede kötü ama şükrediyoruz yinede Allah bugünümüzü aratmasın ama sigorta özellikle tamamen durdu sanki...hiç personel çıkarmadık ama böyle giderse yaza kadar mecbur kalıcaz....inşallah düzelir ama sanırım en çok etkilenen sektör otomotiv oldu

benim askerim otomotiv mezunu ,umarım iyi bir iş bulur gelince ..evlenmek için para lazım :çok üzgünüm:

Otomobil sektorunde satış temsılcısı olarak calısmak ıstıyorum bilgisayar programcılıgı mezunuyum sımdıde 2 yıllık acıkogretım fakultesınde ısletme okuyorum ama istanbulda dunya kadar otomotıv ılanına basvurdum hıckımse gerı donus yapmadı,çalışmak ıstedıgım tek sektor ama gerı donus olmuyo arkadaslar varmı eleman ıhtıyacı olan otomotıv sektorunde calısıpta.bide arkadaşlar cok ozel olmazsa satış temsılcılıgınde maaslar ne aralıkta oluyo?

Back