Otomatik Yumurtlama Günü Hesaplayıcısı

adetin biteli 3 gün olduysa zaten hamile değilsindir şu an
test yapman mantıksız

Super bi yaziymis

Selam arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi. Adet tarihim 23 nisanda oldum ve bugün 9. Gün ovülasyon testlerimin durumu bu düzenli adet oluyorum diyemem bir 32 günde birde 34 günde değişiyor 45 i bulduğu da oldu zaman içinde

Eklentiler

• IMG_2915.JPG
    47,1 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG_2916.JPG
    44,4 KB · Görüntüleme: 138
Tamamen aynı adetler kafayı yedi sonra da biz

Merhaba, ben de 1,5 senelik evliyim. Aralık 1 adet başlangıcımdı, ovülasyon hesaplamama göre 14-15 aralık yüksek ihtimaller. 14ünde ilişkiye girdik ilk kez korunmadan, bunun ilki sonu var mı hemen hamile kalınır mı? Netten az çok okudum ama böyle bir tecrübesi olan var mı

Olabilir belli olmaz yumurtlaman olmuşsa mümkün ama biz 7 aydır korunmuyoruz olmadı daha

Kızlar bugün ovulasyon testi yaptım. İki çizgi de böyle aynı gibi çıktı. Yorum ve bilginize tavsiyenize açığım.=) teşekkür ederim

Eklentiler

• 4A24625E-F144-4844-85D8-9D8F7B14F9FE.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 149
Merhaba herkese, ben de takvimi takip ederek çalışmalara başlayanlardanım 2 aydır ilaç kullanmadan korunmasız ilişki oluyordu. Bu ayda deneyelim dedik doğurganlık dönemimde her 2 günde 1 oldu çok istiyorum fazlada takmak istemiyorum olmıcakmış gibime geliyor ama geçen gün de doktora gittim 2 gün olmuştur gideli ultrasondan baktıgında da kistlerin filan yok gayet güzel yumurtalıkların dedi kan testide güzel cıktı normalde 2 aydır folikasit kullanıyorum birde sağ bacağımda kramplar oluşuyor bazen merakla bekliyorum inşallah hamiş olurum çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…