otomatik vites araç kullanan arkadaşlar yardım

Kesinlikle otomatik vites ...
Kullanımı çok rahat...
Modellerden pek anlamam ama fıat lar masrafsız , yakıtı az oluyormuş...

Bekarken otomatik arabam vardı. süperdi ya çok rahat. şimdi evlendim düz vites arabamız var. öğrenmek için bir iki defa denedim ama hiç alışamayacak gibiyim. eşim hadi çalışalım diyo ama onu yapmak bile istemiyorum.
o yüzden kesinlikle otomatik.
yalnız şöyle de bir şey var. şöförlüğünüz var mı sorusuna otomatikse evet demekte hiç hoş olmuyo :)

Esimin arabasi duz vites benimki otomatik ancak uzun yol gideceksek benim arabami aliyoruz cok rahat ediyorum tek ayakla diyor yani bunu soyleyen duz vites kullanan yillarin soforu bir erkek...benim aracim nissan note cok rahat ve konforlu...eskisi nissan micraydi o daha sevimliydi...ne kadar dik olursa olsun rampada asla kaydirma yapmiyor....

Yıllarca manuel vitesli araba kullandıktan sonra 2 senedir otomatik vitesli araba kullanıyorum.Süper rahat.
Kesinlikle bende tavsiye ederim.

hmm bence otomatik vites yüzyılın devrimi diyebilirim. sana biraz bilgi vereyim. tam otomatik arabalarda geri kaydırma olmaz. yarı otomatikte yokuş kalkış desteği olmazsa geri kaçırır. arabanın seriliği şanzımanına göre değişiyor. şanzıman dediğim vites kutusu yani. benim kullandığım easytronic yani elektrikli debriyaj yarı otomatik bir sistme. çok iyi olduğunu söyleyemem ama opel ve astra olunca ben memnunum. bide yarı otomatik alıcaksan onlarda şanzımana göre vites geçişlerini hişssettirme durumu var. ben acaip hissediyorum şimdi yalan olmsın ama alıştım çok dert etmiyorum.
neden sevdime gelince yolda tek derdin araçlar aynaların gaz ve frene basman. düşük devirdemi yüksek devirdemi vites küçülcekmi fln düşünmüyorsun.
ben lpg taktırdım aracıma 1.6 motor 115 beygir benimkisi. gayette mis gibi gidiyor. dizel mi diye soran oldu. benim evim inanılmaş yokuşlu bir bölgede ve gayet mutluyum. lpg dede markalar var . iyi marka iyi performans verir. en iyi marka prince dir mesela.
aracında ek önlemler olursa hiç sorun çekmezsin. bence park sensörü, gerekiyorsa yokuş kalkış desteği, patinaj atmasını engelleyci sistem (isimlerini yazmıyorum) ,otomatik far sensörü, yağmur sensörü olsun :) tabi bütçen yetiyorsa. kolay gelsin. :))

arıza durumunu bilemicem ama eşime göre aynı özellikteki iki aracın otomatik olanı daha az yakıt harcarmış,vitesleri devirli attıkları için daha ekonomiklermişler o konuda.şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın.

ben hiç kullanmadım otomatik bilemicem ama eşim de yıllardır düz vites kullanan biri olarak mecburi işyerinin otomatik aracını kullandığında yıllardır amelelik yapıyormuşuz dedi

Otomatik araba oyuncak gibi ben düz vites bir tek ehliyet sınavı icin kullandım kamyon gibi geldi o da kafam karıştı açıkçası. Otomatik vites araba cok rahat İnan uçuyormussun gibi :)

maalesef ki babamın inadını kıramıyorum manuel diye tutturdu.bende manuel kullanmakta zorlanıyorum açıkçası.hevesim kursağımda kalacak gibi.bütün cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim

Kesinlikle otomatik al zaten trafikte diğeri çile olur otomatiğin rahatlığı hiçbir şeyde yok.. ha bu arada ilk arabam opel astraydı herşeyi çok iyiydi yalnız vitesi easytronic olarak geçiyordu ve ben sırf bu yüzden sattım çünkü hiççç memnun kalmadım şanzıman sisteminden..güya ekonomik yapacaz diye sürüş keyfinin içine etmişler..o güzelim arabayı sırf o yüzden satmıştım..sonra honda civic aldım onun vitesi çok iyiydi ama benzinli..tüp taktırırsan az yakar ama performans düşer ben onuda bu yüzden sattım..şimdiki arabam alfa romeo 156..süper bir araç ama heybetli ve büyük..eğer büyük araç düşünürsen öneririm..bu araçlara bakarsan benim fikirlerim bunlar :)

ben 3 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.çok yakmıo ve arıza da olmadı.kesinlikle tavsiye ederim.arabam hyundai getz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…