Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle otomatik vites al bir kolun serbest, sol ayağın da öyle. Rampa da geriye kaçış riski asla yok. Tek dezavantajı sollama yaparken birden fırlamıyor belki bizim araba öyledir 1,3 motor ve hundai çünkü ama şehir içi için ideal bence. Yakıt ve masraf da pek garklı değil. Altı yıl önce sıfır almıştık arabayı hiç bir sorun çıkartmadı belki ondan.
Kararsızsan tiptronic vites tavsiye ederim, ister düz ister otomatik kullanabilirsin...
Ben babamların evindeyken otomatik kullanıyordum. Ama normal viteste öğrendim arabayı yani normali de kullanabiliyordum. Kesinlikle çok rahat, hele yokuşlarda kalma derdin hiç ama hiç yok. Akülü araba gibi gaz-fren ikilisi.kızlar merhaba
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.otomatik vites araç almayı düşünüyorum.kullanan arkadaşlardan fikir almak istedim.hızı sürüşü nasıl manuel vitese göre.memnunmusunuz.otomatik viteslerin çok yakıt harcadığını ve manuele göre fazla arıza çıkardığını duydum.yardımlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum kızlar.ayrıca bu mu dert diyebilirsiniz.burda çok üzücü dertleri olan arkadaşlardan çok özür diliyorum.
not:
marka ve modelleride yazarsanız sevinirim kızlar
tiptronikler hakkında pek iyi şeyler söylemiyorlar ama onlarada bakacağım.teşekkürler
evet manuele göre hemen hızlanmıyor otomatikler.gaza bas bas gitmiyor.1,6 motor düşünüyorum bende.fakat onunda yakıtı fazla olucak.ya lpg yada disel almak gerek.
kızlar merhaba
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.otomatik vites araç almayı düşünüyorum.kullanan arkadaşlardan fikir almak istedim.hızı sürüşü nasıl manuel vitese göre.memnunmusunuz.otomatik viteslerin çok yakıt harcadığını ve manuele göre fazla arıza çıkardığını duydum.yardımlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum kızlar.ayrıca bu mu dert diyebilirsiniz.burda çok üzücü dertleri olan arkadaşlardan çok özür diliyorum.
not:
marka ve modelleride yazarsanız sevinirim kızlar