• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otomatik vites araba tavsiyesi

açıkcası bütçenizi düşününce çok geniş bir skalanız yok.
2. el alacaksınız büyük ihtimalle.
km si yüksek olmasın,
mümkünse dizel olsun,
kazası az olsun,
bir de mümkün mertebe en ucuz olsun.
ilk araba, acemilik atana kadar canınız sıkılmasın.
he bir de yokuşta kaydırmasın :)

Otomatik kullanmadım ama size tavsiyem acemiliği atmak için ikinci el bir araba almanız. Kaza olmasa bile ufak tefek çizikler, altını sürtme (bu çok can acıtıyor) tarzı şeyler yaşayabilirsiniz. Yetkili servisinde de ekspertizini yaptırırsanız çok sıkıntı yaşamazsınız.

Kia ceed çok guzel cok rahat kullaniyorum otomatik yokus kalkis destegi vs tam bayan arabasi dis gorunsu cok guzel cam tavan filan neyse vites gecisleri hissedilmiyor. Ama en az 60 bin falan sanirim ikinci eli

İkinci eli de güçlü olduğundan, arıza oranı ve kalitesi göz önüne alınunca bence en iyi alternatif golf. 1.6 benzinli otomatik 2015 model kullandım, şehir içi ortalama 6litre /100km yakıyor. Şehirler arası 4.5'e düştüğü oldu. Şu an ikinci eli 90bin civarında. Ne kadar kredi çekebileceğinizi belirtmemişsiniz, o yüzden benim için en ideal aracı yazdım.

Hanım efendi bütçeniz 30 ise siz bakmayın millete, neden bulamayacak mışsınız? Bence siz sahibinden.com a girin. Oradan belirleyin kriterlerinizi bakın. Ben az önce baktım Peugeot 206 lara bakabilrisiniz. Ben hep görürüm sokakta gayet de tipi hoşuma gider.. İnşallah arabanızı en yakın zamanda alırısınız..
Bulunur bulunmasına da ona göre de masrafı olur. Sonuçta 3bine de araba var. Yakın zamanda bir tanıdığım 35 bine manuel araba aldı, yılına ve kmsine göre temiz sayılmasına rağmen sanayide en az 10 bin liralık yaptıracağı ıvır zıvırı var. Yani o 30binlik bütçe 30binle kalmayabilir demek istediğimiz o.

Otomatiği en iyi olan araba markaları honda hundai toyota diye biliyorum. Wolkswogenler seat gibi markalar konforlu araba ama en çok otomatik vites de hata veren markalardır otomatik de bunlardah uzak durmak gerekir.

Acemiyseniz, otomatik almayın. Sonra yol tarif edenleri ezenler, dükkanlara dalanları izliyoruz.

Konu çok iyiymiş. Hazır herkes buradayken ben de bir soru sorayım. Manuel mi otomatik mi?
tabi ki otomatik debriyaj gibi bi derdin olmuyor sol bacağın yorulmuyr özellikle trafikte rahat ediyorsun. yokuş da sıkıntı yaşamıyorsun
Acemiyseniz, otomatik almayın. Sonra yol tarif edenleri ezenler, dükkanlara dalanları izliyoruz.
:D haklısın valla ama acemiler demeyelim de dikkatsizler diyelim çünkü onu yapan manuel de de yapıyor

millet de suv falan yazmış
konu sahibi 30 bin diyor,
zaten parası çok olsa gider mercedes alır bize sormazdı, bence tabi...

tabi ki otomatik debriyaj gibi bi derdin olmuyor sol bacağın yorulmuyr özellikle trafikte rahat ediyorsun. yokuş da sıkıntı yaşamıyorsun

:D haklısın valla ama acemiler demeyelim de dikkatsizler diyelim çünkü onu yapan manuel de de yapıyor
Ben acemiyim. Külüstür birşey alayım vura kıra öğrenryim diyorum. Sonra otomatik vites aklımı çeliyor. Trafikte sıkışmanın manası ne diyorum. Onunda bakımı tamiri pahalıymuş. O yüzden hangisi olmalı diye diye arabasız kaldım gitti.

Ben düz vites kullanıyorum memnunum.. ama param olunca toyota düşünürüm.. gerçi şu devirde sıfır araba almak da zor yani 33.500e aldığım arabanın sıfırı 80bin.
Ama yeni kullanıcıysan yazık bu trafikte vuruk çarık oluyor maalesef kaldı ki bu iş tecrübeye de bakmıyor bir anlık dalgınlıkla olabiliyor kazalar, rabbim büyüğünden esirgesin. O paraya 2.el düz ile öğren sonra otomatiğe geçersin bence.

Ben acemiyim. Külüstür birşey alayım vura kıra öğrenryim diyorum. Sonra otomatik vites aklımı çeliyor. Trafikte sıkışmanın manası ne diyorum. Onunda bakımı tamiri pahalıymuş. O yüzden hangisi olmalı diye diye arabasız kaldım gitti.
hayır aslında şanzımanda ve motorda sorun olmazsa masrafları manuelle aynı. otomatik de çok rahat öğrenirsin tek sorun manuele geçerim ilerde dersen o ilk başlarda zorlar seni ama direksyon hakimeyetin varsa ikisi de aynı gelir.
vura kıra dersen ve tanıdık birileri varsa taksi çıkması alabilirsin. hem ucuzdur hemde vurunca canın acımaz

Kızlar Merhaba;

Hemen konuya gireyim. Ben otomatik vites araba almak istiyorum. Tavsiyeniz var mı ya da memnun kaldığınız?
Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim

Butcenizi bilmiyorum ama cok araba kullandim. Su anda aktif volvo ve mercedes kullaniyorum. Hic biri audi a3 o kucuk kasalar kadar guzel degil. Butceniz dusuk ise volkswagenden uzak durun. Ben polo ile basladim kac sinir krizi gecirdim onla bilmem. Mitsubishi vardi arkadasimda nerdeyse ayni paraya almıştık harika bi arabaydi

Benim arabam suzuki swift otomatik bir bakın isterseniz. Ben çok memnunum .Otomatik arabalarda japonlar iyi iş çıkarıyor. Yarı otomatikler sorunlu oluyor. Toyota honda mitsubishi tam otomatik arabalar orta segmentte sorunsuzlar

Kızlar Merhaba;

Hemen konuya gireyim. Ben otomatik vites araba almak istiyorum. Tavsiyeniz var mı ya da memnun kaldığınız?
Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba biraz zaman geçmiş aldınızmı bilmiyorum ama yinede yazayım dedim kesinlikle Honda jazz diyorum biz almadan önce otomatik arabalarla ilgili sürekli araştırmalar yapardım sonra gördümki Honda jazz kendi sınıfındaki diğer araçlara göre üstün bir araç:) Honda jazz ın sosyal medyada grubu var orda her türlü yardımcı da oluyorlar. Biz araştırdıktan 8 ay sonra arabamızı aldık çok şükür çok memnunuz 3,5 senedir kullanıyoruz bayanlarda çok tercih ediyor
Dışardan bakınca küçük gibi kibar görünüyor dar yerlere bile sığıyor ama içine girince öyle geniş ferah ki çoğunda bu genişlik yok
Ayrıca otomatikde CVT vites bir numara👍
Diğer viteslere göre sorunsuz çalışıyor
japondan şaşma:) bazen arabanın çalıştığını hissetmiyorum bile..vites geçişlerini anlamıyorsun ve sarsmıyor acayip konforlu CVT gibisi yok. Yağını koy bak keyfine😀

Back
X