Otomatik vites araba tavsiyesi

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Kızlar Merhaba;

Hemen konuya gireyim. Ben otomatik vites araba almak istiyorum. Tavsiyeniz var mı ya da memnun kaldığınız?
Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim

Daha önce 4 araba değiştirmiş biri olarak. En güzel otomatik vites DSG olanlar. Şu anda tam otomatik (Opel) kullanıyorum tamam vites geçişleri falan hissedilmiyor ama düşük viteslerde araba sanki sürekli rölantide çalışıyor gibi ses çıkarıyor.

En son çıkacağınız rakama göre değişir tavsiyeler. Ne kadar kredi çekilcek. Alırdan ilk sahibinden ve düşük km olmasına gayret et olur mu? Mutlaka teste sok.

30 bine nerdeyse bir o kadar daha katsaniz ancak alırsınız otomatik araç .

Volkswagen polo kullandım bir buçuk sene. Vites değiştirdiğini hissetmiyordum. Fakat yokuş tırmanırken vites atmıyordu . Motor 1.viteste bağırarak gidiyordu . O yüzden manuelde kullaniyordum.

Şimdi hyundai ix 35 kullanıyorum. Çok güzel araba. Ama vites geçişini hissediyorum. Onun haricinda memnunum.

Kızlar Merhaba;

Hemen konuya gireyim. Ben otomatik vites araba almak istiyorum. Tavsiyeniz var mı ya da memnun kaldığınız?

Olmaz mı? Var tabi ama siz önce bütçeniz ne kadar onu bir söyleyin :) Ona göre tavsiyede bulunalım..

opel corsa kullanıyordum şimdiki arabamdan önce,
çok memnundum sadece birden hızlanmıyordu sollarken falan arada hani çok seri değildi ama zaten onu da uzmanlaşınca fark ediyorsun.
çok km olmayan bir araba bulmaya çalış, kredi de mümkün olduğunca az çek, eğer belli bir gelirin altındaysan her ikisine yetişemeyebilirsin. Araba benzin kasko trafik sigortası bakımı derken baya masraflı bir çocuk :D

bütçem: 30 bin tl
kredi vs. düşünüyorum:)

Hanım efendi bütçeniz 30 ise siz bakmayın millete, neden bulamayacak mışsınız? Bence siz sahibinden.com a girin. Oradan belirleyin kriterlerinizi bakın. Ben az önce baktım Peugeot 206 lara bakabilrisiniz. Ben hep görürüm sokakta gayet de tipi hoşuma gider.. İnşallah arabanızı en yakın zamanda alırısınız..

Kızlar Merhaba;

Opel astra sedan otomatik vitesten memnunuz. Sıradaki aracımızı hundai otomatik almayı düşünüyoruz.

yeni mi kullanmaya başlayacaksınız? o zaman kredi çekmeden öğreneceğiniz bir araç alın çünkü illa ki sürtme çizik vurma gibi alışana kadar arabayı hırpalayacaksınız. miktar yükseldikçe gözünüz korkar hem ne kadar meblağ yükselirse kasko trafik o kadar artar.

30bin nakit üzerine 30-35bin daha çekecekseniz hyundai i20, nissan micra, toyota yaris 2012-2013 modellerini düşünebilirsiniz. En az 6 yıllık bir aracın yakıt dışındaki yıllık masrafını aylık ortalama masraf bazında düşünürsek 400TL civarında oluyor(MTV,trafik sigortası,kasko,yıllık bakım). Yani kredi çekerken arabaya ayıracağınız aylık minimum bütçenizi kredi+400TL+yakıt+beklenmedik masraflar olarak düşünebilirsiniz.

bütçem: 30 bin tl
kredi vs. düşünüyorum:)

Biz otomatik vites araba sevenlerdeniz. Bir çok markayı da denemişizdir. Kesinlikle ve kesinlikle honda civic derim. Japonlar bu işi biliyor... Çok sorunsuz, vites geçişleri hiç hissedilmez, sorunsuz şanzuman tek problemi içeriye fazla ses alması idi. Onun dışında hiç bir sorun yaşamadık...

Back
X