Otobüslerde en çok rastladığınız tipler

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
45
sizin otobuslerde karsılastıgınız tipler neler :p

Son düzenleyen: Moderatör:
elinde telefon olan tipler hem binmeye calısıyor otobüse hemde hala konusmaya devam ediyor :1rolleyes:

Yer vermemek için uyuyanlar :bbo:
Fortçular kaydirigubbakcemile3
Cepciler mafoldumben

içeri yaşlı biri girince kafayı direk cama dayayan sanki daha önce hiç görmemiş gibi dışarıyı izleyen şahıs :1shok:

ben bunu gordum nette koptum ya harbiden dogru yani :p

içeri yaşlı biri girince kafayı direk cama dayayan sanki daha önce hiç görmemiş gibi dışarıyı izleyen şahıs :1shok:

ben bunu gordum nette koptum ya harbiden dogru yani :p

aa bu benim galba. :ecrin_bebek: hakkaten çok yaşlı olmadıkça ve benden başka oturan genç yoksa yer veriorum da, laf çarptıran olursa hayatta yer vermiorum. hanzolar dizilmiş genç adamlar yer vermio benim başımda zamane kızları bikbik. çok bekler.

aa bu benim galba. :ecrin_bebek: hakkaten çok yaşlı olmadıkça ve benden başka oturan genç yoksa yer veriorum da, laf çarptıran olursa hayatta yer vermiorum. hanzolar dizilmiş genç adamlar yer vermio benim başımda zamane kızları bikbik. çok bekler.

valla ben araba kalabalıksa kimseye kalkmam... dedigin gibi cok yaslı olur kimse kalkmaz ancak ozaman

en sinir oldugum tipler
daha önce para yada kartını hazırlamamış
bindikten sonra okalabalıkta itiş kakış
cantasını karıstıra karıstıra para vss.. arayan tipler
cok uyuz oluyorum ya sizlerden yapanlar varsa yapmayın nolurr:))

Kartında parası yok, Bileti yok Otobüsün içinde kart arayanlar :1closedeyes:
Ter kokanlar :sinifsinif:
Bağıra bağıra Telefon Yasak yazdığı halde telefon konuşanlar..:nazar:
Henüz 30unda olmasına rağmen kendini yaşlı kategorisinde kategorize eden, yaşı 12-13 olan çocukları yerinden kaldırmaya teşebbüs edenler şakkıdı
Okuldan çıkmış yorgun argın çocukları, günde kaçırdığı fazla yaprak sarması ve kısırın rehaveti üzerine çökmüş bide utanmadan yorgun çocukları yerinden kaldıran bayanları :1ninca:

Ayy hepsine uyuz oluyorum naniknanik

kocaman çantalarıyla etraftakileri ezenler :)

kro tipli olup kızları sapık sapık süzenler :)

bütün otobüs kahkahasını dinlediğimiz öğrenciler :)

sevgililerin otobüsdeki sevgi gösterilerine .. mıç. mıçlarına..
kapısı olsa ağzının içine girecek krolara ..
ağzında sakız cak cak çiğneyen ve onu patlatan hatunlara.
.vb.vb.

Karşılıklı koltukta oturup da ayaklarından saçına kadar karşısındakini inceleyenlere sinir oluyorum....

Ben inadına gözünün içine bakıyorum kafasını çevirmek zorunda kalıyor ve kadınlar daha çok bakıyor, sen de öyle yap :lepi:.

yapamıyom ya kaydirigubbakcemile3 bazıları takılıyo cunku birinemi bensetiolar ne var anlamıyorum delikafadulden

Yazılanların hepsine katılıyorum arkadaşlar.Benim en sinir olduğum şey insanı bıktırırcasına bakan insanlar .Yazarken bile gıcık oluyorum.Üstelik bakanlar genelde kadınlar .Bu yollarda da böyle.Kadın gözünü dikiyor utanmadan gözünü kaçırmıyor .Şimdi bakan kadınlara ben de bakıyorum ama millette yüzsüzlük had safhada gözünü kaçırmıyor.Sinirlerim tavana zıplıyor.Size komik bir şey anlatayım.Venedik' te hızlı trene bindik .Yanımda kızım ve eşim var.Çaprazda karşımda orta yaşlı bir bayan var.Kadın bana gözünü dikmiş bakıyor.Ne yapsam olmuyor hatunun gözleri ben de.Kızım ve eşim gülüyor.Anlasın diye ona bakarak eşimle yer değiştirdim .Bu sefer ne yapsa beğenirsiniz.Kadın gözüne gözlük taktı .Bana bakmaya devam etti :)) Böyle tuhaf ,görgüsüz ne diyeyim acaip insanlar her yerde var.arkadaşlar.

X