• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otobüs yolculuğu hk?

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
arkadaşlar merhaba.

Son adet baş. tarihim 5 temmuz.
Bu ay ovülasyon günlerini değerlendirdik eşimde. Ovülasyon bittikten sonrada tatile çıktık. Turla 15 saat yol gittik. Sonrası sık şehir değişikliğinden dolayı otobüslerde çok zaman geçti. Denize girdik.
Geçen ay kimyasal yaşadığım için bu ay inşallah olur hayal kırıklığım geçer diye dua ediyorum amaa
Sizde bu dediklerim gebeliğin oluşumunu etkiler mi?
Geçen ay göğüslerimde hassasiyet adetimden baya önce başlamıştı. Şuan tık yok desem yeridir.

Neyse böyle işte yorumlarınızı bekliyorum.

Herkese tşk ederim şimdiden

pek alakası yok canim, olacak olduktan sonra hiçbişey engel değil. Allah hayırlı bir şekilde nasip etsin sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah

arkadaşlar merhaba.

Bu ay ovülasyon günlerini değerlendirdik eşimde. Ovülasyon bittikten sonrada tatile çıktık. Turla 15 saat yol gittik. Sonrası sık şehir değişikliğinden dolayı otobüslerde çok zaman geçti. Denize girdik.
Geçen ay kimyasal yaşadığım için bu ay inşallah olur hayal kırıklığım geçer diye dua ediyorum amaa
Geçen ay göğüslerimde hassasiyet adetimden baya önce başlamıştı. Şuan tık yok desem yeridir.

Bunlar engel değil canım Rabbim istesin yeter ben de hamileyim ama hiç belirtim olmadı benim de Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Arkadaşım hamile olduğunu bilmeden Amsterdam'a gitti. Hoplayıp zıplamalı bol hareketli bir tatil yaptı. Hatta şöyle söyleyeyim yasaklı şeylerden bile yedi içti (alkol gibi). Şuan bebişi kucağında gayet sağlıklı :) Merak etmeyin allah8n izniyle hiçbir şey olmaz.

Arkadaşım hamile olduğunu bilmeden Amsterdam'a gitti. Hoplayıp zıplamalı bol hareketli bir tatil yaptı. Hatta şöyle söyleyeyim yasaklı şeylerden bile yedi içti (alkol gibi). Şuan bebişi kucağında gayet sağlıklı :) Merak etmeyin allah8n izniyle hiçbir şey olmaz.
Moral oldu walla bana. Tşk ederim cevap için. İnşallah vardırda :D

Bizde görümcemin hamile olduğunu bilmiyorduk alkol aldı diskoya gidip eğlenmiştik :) meğer o esnada hamileymiş korkmayın inşallah birşey olmaz inşallah hamilesinizdir

arkadaşlar merhaba.

adet tarihin ne zaman
inşallah bebiş vardır

Back