Otobüs direkleri sen ne yaptin?

offf..

ben direklere dokunamam, koltuklara oturamam, cama yaslanamam.. neredeyse ayakta durmaktan bile tiksinecek hale geldiğim için binmiyorum.. çok geçmiş olsun size de.. her çeşit insan biniyor çok dikkat etmek gerek..

Ayy bayildiniz mi, cok korkunc bisey ya gecmis olsun

Ben eve gelir gelmez ellerimi yikardim cantama islak mendil koymayi unutmamissam onunla silerdim ama sadece bunlar etki etmiyomus sanirim artik o jellerden alicam yanima, kolonya da olabilir belki

Ne ne ne ıyy allah kahretmesin ya ya bi insan nasil elini yıkamadan rahat eder miğdem kalkti resmen, artik bankamatikte de mendille islem yapicam

Ne ne ne ıyy allah kahretmesin ya ya bi insan nasil elini yıkamadan rahat eder miğdem kalkti resmen, artik bankamatikte de mendille islem yapicam
ben o zamandan beri ıslak mendille işlem yapıyorum. millet uzaylı gibi bakıyor ama banane..
bunu en yakın arkadaslarım yapmasa hadi canım derdimm o kadar da değildir diye..
ama iğrenç ötesi birşey.
protexle yapışık yaşıyorum o zamandır.

offf..

ben direklere dokunamam, koltuklara oturamam, cama yaslanamam.. neredeyse ayakta durmaktan bile tiksinecek hale geldiğim için binmiyorum.. çok geçmiş olsun size de.. her çeşit insan biniyor çok dikkat etmek gerek..

Benim artik hergun minibus metro otobus allah ne verdiyse binmem gerekiyo ama nasil binicem bilmiyorum biyere tutunmadan oturmadan da olmuyor

Biraz önceki arkadas yazmis bankamatiklerde bile cok afedersiniz insan diskisi kalintisina rastlanmis ya
herseye mendillerle dokunmak, çantada jel tasimak gerekiyo

evet evet, hatta yürüyen merdiven korkulukları var ya elimizle tuttuğumuz, bir araştırmaya göre orası evdeki klozetden bile pismiş.. daha neler var hiç yazmayayım obsesif olacağız böyle gidersek..

Sunu okudum ya artik umrumda degil nasil bakarlarsa baksinlar bidaha gormycez onlari zaten

Cok haklisiniz cok dikkat etmek lazim .. ben en cok minubuslerden tiksiniyorum
evet evet, hatta yürüyen merdiven korkulukları var ya elimizle tuttuğumuz, bir araştırmaya göre orası evdeki klozetden bile pismiş.. daha neler var hiç yazmayayım obsesif olacağız böyle gidersek..

Ay demeyin ya off heryer mikrop yuvasi yani igrenc ya , valla bunlari duyduktan sonra obsesif olmamak elde degil ne pis insanlar var

Evet kesinlikle :) kolonya falan da olur heralde ama jel daha etkili sanki

sevgilimde de çıkmış bunlardan..
laf lafı açtı da bugun konusu geçti seni söyledim..
vucut direncini yükseltsin dedi..
o öyle atlatmış ilaç kullanmamış..
başkasının havlusunu kullanmak durumunda kalmış, öyle bulaşmış ona da...

Tesekkur ederim size de gecmis olsun :) bana doktor istersen kendin git evde cimbizla kopar at dedi, ya ben onu yapabilir miyim icim gider cok korkunc resmen et kopariyosunuz etinizden
Ben de randevu alip yaktiricam, sizin çok acidi mi
cimbiz gibi biseyle yapmisti benmkini.evde yapsaydim insulun igneleri varmis cok inceymis onunla delip dezenfekte edip icini temizleyecektim.yaptiktan sonra acidi yara gibiydi.birde sizin nasil bilmiyorum ama kaniyordu.hucre yenileyici bi kremde verdi iz kalmamadi icin.sizde doktora yaptirin mikrop falan kaparsa iyice cogalabilir

Yaktirmadi mi o nasil gecti öyle

Hadi ya, bilgi icin tesekkurler ben de bi soruyim bu kremi doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…