- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
- Konu Sahibi anabelmontero
-
off ben nefes almaya bile tiksiniyorum toplu taşımada...
bunu okudum tam oldu..
zaten klostrofobi gibi bişi var bende dar yerlerde duramıyorum metrobüse falan binemem hiç..
tramvayda bile bayıldım bi kere kalabalıktan
temizlik imandan gelir, sözde Müslüman toplum ama nerdee???
o anti bakteriyel jellerden almak lazım..
bol ıslak mendil..
demiri falan tutmak için de selpak..
metro daha iyi sanki koltukları falan plastik ya.. kumaş koltuktan çok tiksiniyorum..
Çok geçmiş olsun bilgilendirme için teşekkürler.
okurken huylandım elim kaşınmaya başladı.
Üniversiteye giderken araştırma yapmışlardı arkadaşlar ödev için ; bankamatiklerde bile afedersiniz insan dışkısının kalıntılarına rastlanmış...
o günden sonra bana afakanlar basmıştı,para çekmek işkence olmuştu..
adamlar orasını elleyip ellerini mi yıkamıyordur nedirpislikler.
yağlı yağlı otobüs direklerine dokununca midem bulanıyor resmen. . ıyyyyyyyy
ben o zamandan beri ıslak mendille işlem yapıyorum. millet uzaylı gibi bakıyor ama banane..Ne ne ne ıyy allah kahretmesin yaya bi insan nasil elini yıkamadan rahat eder miğdem kalkti resmen, artik bankamatikte de mendille islem yapicam
offf..
ben direklere dokunamam, koltuklara oturamam, cama yaslanamam.. neredeyse ayakta durmaktan bile tiksinecek hale geldiğim için binmiyorum.. çok geçmiş olsun size de.. her çeşit insan biniyor çok dikkat etmek gerek..
Benim artik hergun minibus metro otobus allah ne verdiyse binmem gerekiyo ama nasil binicem bilmiyorum biyere tutunmadan oturmadan da olmuyor
Biraz önceki arkadas yazmis bankamatiklerde bile cok afedersiniz insan diskisi kalintisina rastlanmis ya
herseye mendillerle dokunmak, çantada jel tasimak gerekiyo
ben o zamandan beri ıslak mendille işlem yapıyorum. millet uzaylı gibi bakıyor ama banane..
bunu en yakın arkadaslarım yapmasa hadi canım derdimm o kadar da değildir diye..
ama iğrenç ötesi birşey.
protexle yapışık yaşıyorum o zamandır.
Cok haklisiniz cok dikkat etmek lazim .. ben en cok minubuslerden tiksiniyorum
evet evet, hatta yürüyen merdiven korkulukları var ya elimizle tuttuğumuz, bir araştırmaya göre orası evdeki klozetden bile pismiş.. daha neler var hiç yazmayayımobsesif olacağız böyle gidersek..
Evet kesinlikle :) kolonya falan da olur heralde ama jel daha etkili sanki
cimbiz gibi biseyle yapmisti benmkini.evde yapsaydim insulun igneleri varmis cok inceymis onunla delip dezenfekte edip icini temizleyecektim.yaptiktan sonra acidi yara gibiydi.birde sizin nasil bilmiyorum ama kaniyordu.hucre yenileyici bi kremde verdi iz kalmamadi icin.sizde doktora yaptirin mikrop falan kaparsa iyice cogalabilirTesekkur ederim size de gecmis olsun :) bana doktor istersen kendin git evde cimbizla kopar at dedi, ya ben onu yapabilir miyim icim gider cok korkunc resmen et kopariyosunuz etinizden
Ben de randevu alip yaktiricam, sizin çok acidi mi
sevgilimde de çıkmış bunlardan..
laf lafı açtı da bugun konusu geçti seni söyledim..
vucut direncini yükseltsin dedi..
o öyle atlatmış ilaç kullanmamış..
başkasının havlusunu kullanmak durumunda kalmış, öyle bulaşmış ona da...
cipralex diye bir ilaç vermiş doktor ..Yaktirmadi mi o nasil gecti öyle
cipralex diye bir ilaç vermiş doktor ..
bu vucut direncini yükseltir, bunu kullan geçer demiş...
dondurma işlemi yapılıyormuş ama doktor gerek yok en sağlıklısı bu ilaç demiş..
kendiliğinden sönmüş..
şifalar olsunHadi ya, bilgi icin tesekkurler ben de bi soruyim bu kremi doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?