• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otobüs direkleri sen ne yaptin?

Valla takintilara basladim ben aklima geldikce gidip oylesine elimi yikiyorum hatta suanda bile sanki elim otobus diregi kokuyomus gibi geliyo igreniyorumo_O

Benim ilk siğilim ilk çıktığında hemen gittik cildiyeye adam dondurmustu ama hicbir ise yaramadi bende yine ayni duruyo cektigim aciyla kaldim:KK12:
Son gittigim doktorda hic sigil dondurulur mu hicbi ise yaramaz sen onlari yaktiricaksin en etkili cozum o dedi valla bilemedim , sizin esinizde de ise yaramamis :KK64:
Dondurma tek seansta işe yaramıyor. 5 seans alacak eşim. Ki onunki 4 cm çapına ulaştı, büyüdükçe büyüyor. Yakında adamın siğili var yerine siğilin adamı var dicez, o boyutta. 3 seansta tamamen döküldü, sadece izi var şu an. O da geçerse onaylarım ben bu yöntemi.

yanımda hep kolonya taşırım otobüslerden fena iğreniyorum iner inmez kolonyalanırım :) kışın güzel oluyor eldiven mont yazın sorun eve gelince bende hemen duş alırım ;)

ıy ben çok iğreniyorum her bindiğimde acaba benden önce kimler dokundu ıyyyy diye ağzımı yamultuyorum hep. gelir gelmez ellerimi kollarımı 2 kez sabunluyorum...

Ben çantamda dezenfektan taşıyorum..
Dışarda bi kapı koluna bile değsem huylanıyorum

Dondurma tek seansta işe yaramıyor. 5 seans alacak eşim. Ki onunki 4 cm çapına ulaştı, büyüdükçe büyüyor. Yakında adamın siğili var yerine siğilin adamı var dicez, o boyutta. 3 seansta tamamen döküldü, sadece izi var şu an. O da geçerse onaylarım ben bu yöntemi.

Oo cok buyukmus gercekteno_O benimkini bikere dondurdu doktor duser dedi ama dusmedi
Izi için krem verir belki, yani o sigil gitsin de izi kalsada olur diyorum ben muhtemelen esinizde oyle dusunuyodur
çünkü gunluk islerde bile rahatsız ediyo o cikinti

yanımda hep kolonya taşırım otobüslerden fena iğreniyorum iner inmez kolonyalanırım :) kışın güzel oluyor eldiven mont yazın sorun eve gelince bende hemen duş alırım :KK66:

Duşa her zaman vakit olmayabilyor, bide sanki tek basina sabun yetersizmis gibi ya, illaki bi kolonya ya da jel lazim sanki

Geçmiş olsun.
Bizim bi tanıdık geldi aklıma. Otobüslerde biri kalkıp yer verince oturmaz. Boş bi yer varsa eğer çantasıyla rüzgar yapar havalandırır poposunun bi tarafına hafif yan otururdu. Çok garipsemiştim baştan ama sonra bigün aile hekimimle konuşurken laf lafı açtı otobüslerden bağırsak parazitleri bulaşabilir dedi. Haklıymış kadın.

yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla molloskum çıkmış kolaltında..benim oğlumdada çıkmıştı..bir taneyken bir ay içinde 20 ya-e yakın çıkmıştı.evde asit damlatarak hallettim.geçti çok şükür..Ama aklınızda bulunsun.2 sene vücutta yaşıyor bağışıklık sistemi zayıfladığında dediğiniz sivilceler çıkmaya başlıyor..iki yılın sonunda tetiklenme olmazsa geçiyormuş..çok şükür benim oğlum iki seneyi tamamladı..sizde de bir daha çıkmaz inşallah..

off ben nefes almaya bile tiksiniyorum toplu taşımada...
bunu okudum tam oldu..
zaten klostrofobi gibi bişi var bende dar yerlerde duramıyorum metrobüse falan binemem hiç..
tramvayda bile bayıldım bi kere kalabalıktan :KK48:

temizlik imandan gelir, sözde Müslüman toplum ama nerdee??? :KK12:

o anti bakteriyel jellerden almak lazım..
bol ıslak mendil..
demiri falan tutmak için de selpak..
metro daha iyi sanki koltukları falan plastik ya.. kumaş koltuktan çok tiksiniyorum..

Çok geçmiş olsun bilgilendirme için teşekkürler.
okurken huylandım elim kaşınmaya başladı.
Üniversiteye giderken araştırma yapmışlardı arkadaşlar ödev için ; bankamatiklerde bile afedersiniz insan dışkısının kalıntılarına rastlanmış...
o günden sonra bana afakanlar basmıştı,para çekmek işkence olmuştu..
adamlar orasını elleyip ellerini mi yıkamıyordur nedir :KK62::KK62::KK62: pislikler.

Geçmiş olsun.
Bizim bi tanıdık geldi aklıma. Otobüslerde biri kalkıp yer verince oturmaz. Boş bi yer varsa eğer çantasıyla rüzgar yapar havalandırır poposunun bi tarafına hafif yan otururdu. Çok garipsemiştim baştan ama sonra bigün aile hekimimle konuşurken laf lafı açtı otobüslerden bağırsak parazitleri bulaşabilir dedi. Haklıymış kadın.

Ay benim annemde yapardı ben de cok garipserdim, utanirdim. Demek bagirsak parazitleri bulasabiliyomus yok artik ya:KK57:

yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla molloskum çıkmış kolaltında..benim oğlumdada çıkmıştı..bir taneyken bir ay içinde 20 ya-e yakın çıkmıştı.evde asit damlatarak hallettim.geçti çok şükür..Ama aklınızda bulunsun.2 sene vücutta yaşıyor bağışıklık sistemi zayıfladığında dediğiniz sivilceler çıkmaya başlıyor..iki yılın sonunda tetiklenme olmazsa geçiyormuş..çok şükür benim oğlum iki seneyi tamamladı..sizde de bir daha çıkmaz inşallah..

Gecmis olsun
Valla doktor adina ne demisti hatitlamiyorum ama benimkiler damlayla gecmiyor yaktirmam gerekiyomus ya da yapabiliyosan cimbizla kopar dedi. Ne illet biseymis ya simdi butun kiyafetlerimi atsam mi napsam bilemiyorum yikama yeterli olur mu ki ? Siz ne yapmistiniz havlu, kiyafet vs konularinda ?

Back