- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Dondurma tek seansta işe yaramıyor. 5 seans alacak eşim. Ki onunki 4 cm çapına ulaştı, büyüdükçe büyüyor. Yakında adamın siğili var yerine siğilin adamı var dicez, o boyutta. 3 seansta tamamen döküldü, sadece izi var şu an. O da geçerse onaylarım ben bu yöntemi.Valla takintilara basladim ben aklima geldikce gidip oylesine elimi yikiyorum hatta suanda bile sanki elim otobus diregi kokuyomus gibi geliyo igreniyorum
Benim ilk siğilim ilk çıktığında hemen gittik cildiyeye adam dondurmustu ama hicbir ise yaramadi bende yine ayni duruyo cektigim aciyla kaldim
Son gittigim doktorda hic sigil dondurulur mu hicbi ise yaramaz sen onlari yaktiricaksin en etkili cozum o dedi valla bilemedim , sizin esinizde de ise yaramamis
evet vardır umarımGratiste varmis, eczanelerde de vardir muhakak :)
Dondurma tek seansta işe yaramıyor. 5 seans alacak eşim. Ki onunki 4 cm çapına ulaştı, büyüdükçe büyüyor. Yakında adamın siğili var yerine siğilin adamı var dicez, o boyutta. 3 seansta tamamen döküldü, sadece izi var şu an. O da geçerse onaylarım ben bu yöntemi.
Ben çantamda dezenfektan taşıyorum..
Dışarda bi kapı koluna bile değsem huylanıyorum
yanımda hep kolonya taşırım otobüslerden fena iğreniyorum iner inmez kolonyalanırım :) kışın güzel oluyor eldiven mont yazın sorun eve gelince bende hemen duş alırım
ıy ben çok iğreniyorum her bindiğimde acaba benden önce kimler dokundu ıyyyy diye ağzımı yamultuyorum hep. gelir gelmez ellerimi kollarımı 2 kez sabunluyorum...
antibakteriyel jel mi kullanmak lazım pekiBen de surekli yıkıyorum elimi ama malesef yeterli olmuyomus
Evet kesinlikle :) kolonya falan da olur heralde ama jel daha etkili sankiantibakteriyel jel mi kullanmak lazım peki
Geçmiş olsun.
Bizim bi tanıdık geldi aklıma. Otobüslerde biri kalkıp yer verince oturmaz. Boş bi yer varsa eğer çantasıyla rüzgar yapar havalandırır poposunun bi tarafına hafif yan otururdu. Çok garipsemiştim baştan ama sonra bigün aile hekimimle konuşurken laf lafı açtı otobüslerden bağırsak parazitleri bulaşabilir dedi. Haklıymış kadın.
yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla molloskum çıkmış kolaltında..benim oğlumdada çıkmıştı..bir taneyken bir ay içinde 20 ya-e yakın çıkmıştı.evde asit damlatarak hallettim.geçti çok şükür..Ama aklınızda bulunsun.2 sene vücutta yaşıyor bağışıklık sistemi zayıfladığında dediğiniz sivilceler çıkmaya başlıyor..iki yılın sonunda tetiklenme olmazsa geçiyormuş..çok şükür benim oğlum iki seneyi tamamladı..sizde de bir daha çıkmaz inşallah..
Dirrkleri kagit mendille tutabilirsiniz ben arada goruyorum o sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?