- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
geçmiş olsunn
bilgilendirme için teşekkürler
başlıktan böyle bir şey çıkacağını hiç beklemiyordum
ben elinizi anladımda koltuk altı ne alaka??
benmde gecen sene afedersiniz kasik kisimlarinda cikmis once 1-2taneydi sivilce zannettm sonra cogalmaya baslayinca cildiyeye gttim hemen.ozeldeki doktor yaktrmami soyledi,devlette bi doktra gttim icini sikmayi sonra dezenfekte etmemi soyledi ki cogaldgi icin korktum baska doktra gttim yine aynisini soyledi yapamazsan ben yapayim dedi ve doktra yaptirdim.cok sukur bitti .herkes virus mikrop kapiyor illaki benmde disaridaki tuvaletlerden olabilecegini soyledi ama bagisiklik sistemimiz zayif oldugunda virusler kendilerini gosterirmis,vitamine dikkat et falan.gecmis olsun
Maalesef yeterli olmuyor. Camlarda yağlı kafa izleri, aromalı ter kokuları, yıkanmaktan bihaber insanların tutunduğu yerler... O kadar çok mikrop barınıyo ki aslında toplu taşıma araçlarında. Siz yanınızda antibakteriyel jellerden bulundurun, en pratik çözüm bu.
o bahsettiğiniz sıvılardan hastane koridorlarında oluyor onu diyorsunuz sanırım nerden alırız =)Mikrop bu nerde cikacagini belli mi
Bilmiyorum valla kisa koldan mi oldu ya da gercekten nerden çıkacağı belli olmuyo mu ben doktorun yalancisiyim
Bir de antibakteriyel ıslak mediller de var isterseniz onları da araştırın gratislerde bile var jele göre daha kullanışlı bence etkisini bilemiyorum ama jel sürdükten sonra elimi yıkama gereksinimi duyuyorum nedense.
o bahsettiğiniz sıvılardan hastane koridorlarında oluyor onu diyorsunuz sanırım nerden alırız =)
Ben otobüs direklerinden ya da tutacaklarından tutmuyorum genelde koltukların kenarından tutunmaya calısıyorum.Ne kadar pis olsa da direklerden iyidir. Eğer orta kısımdaysam cama yaslanıyorum çok zor durumda kalmazsam tutunmam yani midem bulanıyor oralardan.
Camlardaki kafa izleri gerçekten çok kötü cama da yaslanılmıyor gönül rahatlığıyla
huylandm yaa normalde sakınan göze çöp batar derler ama konu sahibide rahat biriymişEczanelerde medikallerde falan muhakkak vardır
Maalesef yeterli olmuyor. Camlarda yağlı kafa izleri, aromalı ter kokuları, yıkanmaktan bihaber insanların tutunduğu yerler... O kadar çok mikrop barınıyo ki aslında toplu taşıma araçlarında. Siz yanınızda antibakteriyel jellerden bulundurun, en pratik çözüm bu.
Eşim yıllardır uğrşıyor o siğillerle. Denemediğimiz yöntem kalmadı. Cerrahi müdahale, asit, yaktırma, şimdi de dondurma tedavisine gidiyor. Bu başarılı olacak gibi.Bikac aydir koltuk altimda bisey cikmisti sivilce gibi takmadim sonra onlar iki oldu
Ondan oncede ben hayatimda siğil nedir hic bilmezken hic gormemisken birden sivil cikti elimde onlar da 2 oldu
Neyse ben bu sigiller icin gitmisken doktora o koltuk altimda cikan "sivilce"lere de baktirdim meger sivilce degilmis onlar adini soyledi ama hatirlamiyorum mikrobik biseymis ya bindigin otobusten ya kullandığın havludan ya girdigin havuzdan kapmissin dedi yaktir bunlari yoksa gittikce cogalir 20 30 tane olur dedi
Ben niye anlatiyorum bunlari, şöyleki ben bunlarin hepsini otobuslerden metrolardan kaptigimi dusunuyorum cunku havuza gitmiyodum ciktiklarinda ailemdede arkadaslarimdada hic yoktur baska disarda elimi surdugum biyerde yok, artik yanimda kolonya tasiycam o derece huylandim sizde dikkat edin demek istedim hepsi bu...
Benim satın aldığım tüm antibakteriyel jeller kaldırıldı. Zaten kullanırken de tam hoşuma gitmiyordu , ıslak mendil ondan daha iyi oluyor bence hatta antibakteriyel ıslak mendilleri tavsiye ederim.
Rahat biri derken ?huylandm yaa normalde sakınan göze çöp batar derler ama konu sahibide rahat biriymiş
kolonya da işimizi görür mü acaba?
Eşim yıllardır uğrşıyor o siğillerle. Denemediğimiz yöntem kalmadı. Cerrahi müdahale, asit, yaktırma, şimdi de dondurma tedavisine gidiyor. Bu başarılı olacak gibi.
Çok takıntı yapma, psikolojik rahatsızlığa kadar gider allah korusun. Bizim doktorumuzun söylediğine göre temizlikç hijyen falan filandan çok bağışıklık sistemi önemli bu konuda. Bağışıklık zayıfladığı anda dışardan gelen bir virüs yerleşiyor. Tedavini olduktan sonra bağışıklığı takviye etmeye bak.
anneniz peçeteyle tutunca garipsiyormuşsunuz bende hiç dikkat etmem yapana da tuhaf bakardımRahat biri derken ?
Yaktirdiniz mi siz ?Senin dediginden bende de vardi ama cok sükür gecti benimki ama bundan sonra ben de dikkat ederim malüm okullar aciliyor
o bahsettiğiniz sıvılardan hastane koridorlarında oluyor onu diyorsunuz sanırım nerden alırız =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?