- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Ben de huylandım siz böyle deyince ya kim bilir kaç kişi biniyor sadece bir günde. ben her bindiğimde bunu düşünürüm olabildiğince az sürmeye çalışırım ellerimi bi yerlere. Özellikle yüzüme hiç değemem böyle kalabalık yerlerde. Dikkat etmek lazım. Allah şifa versin ihmal etmeyin bir an önce yaktırın onları.
Hahaha ya konuyla alakasiz ama azcik gulelim istedim otobus diregi dedin ya sunlardan birini beni aldatan serefsize monta etmek lazim hahahahhaa
Cok tesekkur ederim saolun, hayir bikac kere adamin burnunu karistirip direklere tutunduguna sahit oldum tutunmamaya çalışıyorum ozaman yaslanmam gerekiyo oyle de tiksiniyorum zaten dengede durulmuyo napicagimi sasirdim şu dezenfekte eden kolonya gibi sivilar var(adini bilmiyorum) onlardan alicam
Evet aklima gelmedi ismi pardonIyy cidden iğrenmişDediğiniz sanırım antibakteriyel jel
dışardan gelince direk duş alıyorum :)
güzel bilgilendirme ..
Duş herzaman yapılamiyo ama artik en azindan yanimda bakteriyel jel tasiycam ellerimi gunde 50 kere yikar oldum ama hala otobüs diregi kokusu geliyo gibi hissediyorum igreniyorum travma oldu sanirim bende
Sen hayırdır otobüs direği?
Otobüs ani fren yaptığında striptiz yapar gibi etrafında az dönmedim o direklerin.
Hijyen önemli şey, dikkat etmek lazım. Geçmiş olsun bu arada, antibakteriyel jeller kullanmak gerek.
aman dikkat et hijyen takıntısı da kötü ben bi ara domestosla yıkıyodum ellerimi
Domestos muuuoda iyiymis hehe
Deminki arkadasa da dedim benim annem peceteyle tutardi otobus direklerini de utanirdim ben ondan kadin bisey biliyomus demekki
Haha aynen
Eve gelince yikiyodum elimi ayagimi disarda lavabolar ellerimde cikan sigillerden daha temiz olmadigi icin disarsaki lavabolara girmem, ama yeterli olmuyomus demekki bundan sonra antibakteriyel jel kullanicam cok igrendim hatta peceteyle tutmak istiyorum o direkleri annem yapardi da utanirdim kadin bişey biliyomus demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?