Otobüs direkleri sen ne yaptin?

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Bikac aydir koltuk altimda bisey cikmisti sivilce gibi takmadim sonra onlar iki oldu
Ondan oncede ben hayatimda siğil nedir hic bilmezken hic gormemisken birden sivil cikti elimde onlar da 2 oldu
Neyse ben bu sigiller icin gitmisken doktora o koltuk altimda cikan "sivilce"lere de baktirdim meger sivilce degilmis onlar adini soyledi ama hatirlamiyorum mikrobik biseymis ya bindigin otobusten ya kullandığın havludan ya girdigin havuzdan kapmissin dedi yaktir bunlari yoksa gittikce cogalir 20 30 tane olur dedi

Ben niye anlatiyorum bunlari, şöyleki ben bunlarin hepsini otobuslerden metrolardan kaptigimi dusunuyorum cunku havuza gitmiyodum ciktiklarinda ailemdede arkadaslarimdada hic yoktur baska disarda elimi surdugum biyerde yok, artik yanimda kolonya tasiycam o derece huylandim sizde dikkat edin demek istedim hepsi bu...

Ben de huylandım siz böyle deyince ya kim bilir kaç kişi biniyor sadece bir günde. ben her bindiğimde bunu düşünürüm olabildiğince az sürmeye çalışırım ellerimi bi yerlere. Özellikle yüzüme hiç değemem böyle kalabalık yerlerde. Dikkat etmek lazım. Allah şifa versin ihmal etmeyin bir an önce yaktırın onları.

Cok tesekkur ederim saolun, hayir bikac kere adamin burnunu karistirip direklere tutunduguna sahit oldum tutunmamaya çalışıyorum ozaman yaslanmam gerekiyo oyle de tiksiniyorum zaten dengede durulmuyo napicagimi sasirdim şu dezenfekte eden kolonya gibi sivilar var(adini bilmiyorum) onlardan alicam

dışardan gelince direk duş alıyorum :)
güzel bilgilendirme ..

Iyy cidden iğrenmiş Dediğiniz sanırım antibakteriyel jel

dışardan gelince direk duş alıyorum :)
güzel bilgilendirme ..

Duş herzaman yapılamiyo ama artik en azindan yanimda bakteriyel jel tasiycam ellerimi gunde 50 kere yikar oldum ama hala otobüs diregi kokusu geliyo gibi hissediyorum igreniyorum travma oldu sanirim bende

Sen hayırdır otobüs direği?
Otobüs ani fren yaptığında striptiz yapar gibi etrafında az dönmedim o direklerin.

Hijyen önemli şey, dikkat etmek lazım. Geçmiş olsun bu arada, antibakteriyel jeller kullanmak gerek.

Bir de antibakteriyel ıslak mediller de var isterseniz onları da araştırın gratislerde bile var jele göre daha kullanışlı bence etkisini bilemiyorum ama jel sürdükten sonra elimi yıkama gereksinimi duyuyorum nedense.

Duş herzaman yapılamiyo ama artik en azindan yanimda bakteriyel jel tasiycam ellerimi gunde 50 kere yikar oldum ama hala otobüs diregi kokusu geliyo gibi hissediyorum igreniyorum travma oldu sanirim bende
aman dikkat et hijyen takıntısı da kötü ben bi ara domestosla yıkıyodum ellerimi

benmde gecen sene afedersiniz kasik kisimlarinda cikmis once 1-2taneydi sivilce zannettm sonra cogalmaya baslayinca cildiyeye gttim hemen.ozeldeki doktor yaktrmami soyledi,devlette bi doktra gttim icini sikmayi sonra dezenfekte etmemi soyledi ki cogaldgi icin korktum baska doktra gttim yine aynisini soyledi yapamazsan ben yapayim dedi ve doktra yaptirdim.cok sukur bitti .herkes virus mikrop kapiyor illaki benmde disaridaki tuvaletlerden olabilecegini soyledi ama bagisiklik sistemimiz zayif oldugunda virusler kendilerini gosterirmis,vitamine dikkat et falan.gecmis olsun

Haha aynen
Eve gelince yikiyodum elimi ayagimi disarda lavabolar ellerimde cikan sigillerden daha temiz olmadigi icin disarsaki lavabolara girmem, ama yeterli olmuyomus demekki bundan sonra antibakteriyel jel kullanicam cok igrendim hatta peceteyle tutmak istiyorum o direkleri annem yapardi da utanirdim kadin bişey biliyomus demekki

geçmiş olsunn
bilgilendirme için teşekkürler
başlıktan böyle bir şey çıkacağını hiç beklemiyordum
ben elinizi anladımda koltuk altı ne alaka??

Ben otobüs direklerinden ya da tutacaklarından tutmuyorum genelde koltukların kenarından tutunmaya calısıyorum.Ne kadar pis olsa da direklerden iyidir. Eğer orta kısımdaysam cama yaslanıyorum çok zor durumda kalmazsam tutunmam yani midem bulanıyor oralardan.

Maalesef yeterli olmuyor. Camlarda yağlı kafa izleri, aromalı ter kokuları, yıkanmaktan bihaber insanların tutunduğu yerler... O kadar çok mikrop barınıyo ki aslında toplu taşıma araçlarında. Siz yanınızda antibakteriyel jellerden bulundurun, en pratik çözüm bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…