Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oto koltuk tavsiyeleriniz

GUVENLİK OLARAK BİZ BU ÜRÜNU ALDIK COK GÜZEL TESTLERİ ADAC .COM DA DA İNCELEDİK HEPSINDEN GECMİŞ TESTLERDEN

Jane Exo İsofix'li Oto Koltuğu 9-18 kg(9 Ay 4 Yaş

karnımızda 9 ay taşıdığımız canımızdan daha çok koruduğumuz bebeğimizi korusun diye emanet edeceğimiz oto koltuğunu iyi araştırın derim ben. eşim ve ben 1 ay araştırdık bebek mağazalarına gittik ve özelliklerini dinledik acele etmedik.hemen karar vermedik.herkes kendi ürününü bize satmak için neler demediler ki inanın yazsak kitap olur.:))) ne komik şeyler söylediler.))))))) arzu hayatım sende araştırmışsın sanırım ispanyollar kendi test merkezinde test ediyorlarmış bir de adac testde izledik. hemen bu ürüne karar verdik. bu ay fuar vardı Yeşilköy de ayhan çocuk mağazasında görünce fiyatında indirim de yaptılar aldık. içimiz rahat sizinde rahat olsun değerlendirin derim allah kaza yaşatmasında biz tedbirimzi alalımda

Biz Römer aldık çok memnunuz.Oğlum da severek oturuyor.Önemli olan bebeği yan darbelerden koruması özellikle boyun bölgesini çok iyi korumalı.Ona göre bişiler bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…