- 18 Ağustos 2022
- 2.915
- 8.968
Merhabalar, bebeğim doğduğundan beri oto koltuğunda olmayı hiç sevmiyor. Uzun yola gidiyorsak mutlaka bi ağlama krizi yaşıyoruz. Hem yeni uyandığında hem uykusu varken bindiğimiz oldu, iki durumda da ağlıyor. Özellikle yorgunsa asla koltukta uykuya dalamıyor, ninni şarkı pış pış oyuncak ile bi süre oyalayabiliyorum. Biberona sütümü koyup yanımıza aldım o şekilde uyur dedim sütü içti ama rahatlayıp uyumadı. Gittiğimiz mesafe genelde 1.5 saat, kayınvalideme düzenli gidiyoruz ama yolda işkence çekiyoruz her seferinde. Ağlamasın diye dancing fruit açıyorum sadece o şekilde oyalayabiliyorum ki bir süre sonra o bile işe yaramıyor. Mola verip kucağıma alınca hemen susuyor gülmeye başlıyor. İlk ana kucağımız vardı onu değiştirdik şu an chicco unico plus kullanıyoruz. Koltuk değişince belki rahat eder dedim o da olmadı. Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl geçer, kendi kendine geçmesini mi beklemeliyim, koltukta uyumayı nasıl öğretebilirim bebeğime? Uyutup koymayı denedik ya uyanıyor ya da maksimum 15 dk uyuyup uyanıp ağlıyor, uyku arkadaşını veriyorum o da olmuyor, gözü bir şey görmüyor deli gibi ağlıyor. Oğlum 7 aylık bu arada, normal zamanlarda ağlamaz çok mutlu bi bebek, huysuzluğu yok, kolayca uykuya dalar, bugüne kadar hep bizimle temas halinde uyudu belki de ondan uyumuyor koltukta bilmiyorum, tek sorunumuz araba yolculukları Önerilerinizi bekliyorum