Oto koltugu??

kkbr

Bebisimi bekliyorum...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
106
2
96
Selam anneler;) Ogluma 9-18 kilo grubu oto koltugu almayi dusunuyorum ama karar veremedim.. Hangisini tavsiye edersiniz?? Tesekkurler...

Selam anneler;) Ogluma 9-18 kilo grubu oto koltugu almayi dusunuyorum ama karar veremedim.. Hangisini tavsiye edersiniz?? Tesekkurler...

kesinlikle ödüllü oto koltuğu,alman markası cybex derim ben...gg da, hepsiburadada var..

eğer arabada isofix bağlantısı varsa isofixli oto koltuğu tavsiye ederim.zaten isofix sistemi çok daha güvenli. cybex te çok var isofixli koltuk..
arabanın arkasında isofix bağlantı yerleri yazar bellidir yani..

hiç farketmez.150tl üstü olması yeteli.isofixli de olsa olur.ama tek önemli olan özellik sağlam ve çocuk için rahat olması ve yatar konuma getirilmesi.9-36kg ya da 18-36 öneririm.çabuk büyüyorlar.

Cevaplariniz icin tesekkurler annisler :) bende su 3 model arasinda kaldim aslinda:
1. Maxi cosi tobi (yuksek oldugu icin bebek disariyi gorebiliyo ve kemer sistemi guzel)

2. Romer king plus (en iyi bilinen marka bas kisminda siyah kopuk kullanildigindan daha guvenli)

3. Recaro young sport (9-36 oldugu icin yatisi fazla degilmis galiba. Aslinda kaliteli ve guzel. Ama oglum yolda uyudugu icin ve yasini doldurmadigi icin rahat edermi bilemiyorum)

Aslinda cybex cok iyi gorunuyo cok guvenli ama soylenenlere gore cocuk icinde cok rahatsiz oluyomus ondeki kemer sistemi farkli oldugu icin...

Onerilerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler ;)

Anneler tobi mi romer mi recaro mu??? Yardim edinn...

Back