• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oto koltugu

Olivia20

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2024
439
200
23
31
Merhabalar bebeğim için oto koltuğu alicam ama nelere dikkat etmem lazım yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar bebeğim için oto koltuğu alicam ama nelere dikkat etmem lazım yardımcı olursanız sevinirim
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama yatış pozisyonuna dikkat edin 6 aydan küçükse 5-6 kademe mutlaka olmalı yanlardaki hava yastıklarına korumalarına dikkat edin kemer sistemi 5 nokta olmalı isofixli koltuklar daha sağlam oluyor iç pedlerinin yumuşaklığına dikkat edin ben joie every stage fx kullanıyorum baya da memnunum tavsiye ederim

Mümkünse adac testinden geçmiş olsun. Isofixli olsin 360° dönsün.

Ben 360 derece dönebilen isofixli ama malesef adacsız prego trendfix aldım. Arabada isofix yok ama isofix aparatı aldım çok kolay takılıp sökülebiliyo.

Mümkünse adac testinden geçmiş olsun. Isofixli olsin 360° dönsün.

Ben 360 derece dönebilen isofixli ama malesef adacsız prego trendfix aldım. Arabada isofix yok ama isofix aparatı aldım çok kolay takılıp sökülebiliyo.
Tamam çok teşekkür ederim :)

Bizim koltuk joie i spin, güvenlik konusunda eşim iyisi bu diyip aldı. Bence de dönme özelliği çok önemli sürekli çeviriyorsun çocuğu.

Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama yatış pozisyonuna dikkat edin 6 aydan küçükse 5-6 kademe mutlaka olmalı yanlardaki hava yastıklarına korumalarına dikkat edin kemer sistemi 5 nokta olmalı isofixli koltuklar daha sağlam oluyor iç pedlerinin yumuşaklığına dikkat edin ben joie every stage fx kullanıyorum baya da memnunum tavsiye ederim
Tamam çok teşekkür ederim:)

5 noktalı emniyet kemeri: 5 noktalı emniyet kemeri, çocuğunuzu koltuğa en güvenli şekilde sabitler.
Yan darbe koruması: Yan darbe korumasına sahip bir oto koltuğu seçmek, çocuğunuzun yan çarpışmalarda korunmasına yardımcı olur.
Uluslararası güvenlik standartlarına uygunluk: Oto koltuğu, ECE R44/04 veya i-Size (R129) gibi uluslararası güvenlik standartlarına uygun olmalıdır. Bu standartlar, koltuğun çarpışma ve kazalarda maksimum koruma sağlamasını sağlar.
Ayarlanabilir koltuk: Koltuk, çocuk yaşına göre ters oturaması gerekmekte bu yüzden 360 derece dönen oto koltuğu öneririm benim arabamda Prego marka pro signal modelini kullanmaktayım
36051630-1709995241261.jpg

5 noktalı emniyet kemeri: 5 noktalı emniyet kemeri, çocuğunuzu koltuğa en güvenli şekilde sabitler.
Yan darbe koruması: Yan darbe korumasına sahip bir oto koltuğu seçmek, çocuğunuzun yan çarpışmalarda korunmasına yardımcı olur.
Uluslararası güvenlik standartlarına uygunluk: Oto koltuğu, ECE R44/04 veya i-Size (R129) gibi uluslararası güvenlik standartlarına uygun olmalıdır. Bu standartlar, koltuğun çarpışma ve kazalarda maksimum koruma sağlamasını sağlar.
Ayarlanabilir koltuk: Koltuk, çocuk yaşına göre ters oturaması gerekmekte bu yüzden 360 derece dönen oto koltuğu öneririm benim arabamda Prego marka pro fix modelini kullanmaktayım
Çok teşekkür ederim:)

Dönme özelliği olan Yoyko Bear 360 ° dönebilen yatabilen oto koltuğu aldım şubat indiriminde çok uyguna geldi ara ara indirimi oluyor şekli de çok sevimli araştırabilirsin canım
Biz oto koltuğu arayisindayken bunu bize bir tanidigimiz verdi. Kendi çocuğuna almış sonra arabayı satmışlar kullanamamış. Henüz arabaya monte etmedik. İnceleyemedik de.Kullanılışı hakkında çok bilgim yok. Kullanımı rahat mı? Yatar pozisyonu var mı? Bebeğim 7 aylık.

Biz oto koltuğu arayisindayken bunu bize bir tanidigimiz verdi. Kendi çocuğuna almış sonra arabayı satmışlar kullanamamış. Henüz arabaya monte etmedik. İnceleyemedik de.Kullanılışı hakkında çok bilgim yok. Kullanımı rahat mı? Yatar pozisyonu var mı? Bebeğim 7 aylık.
Henüz kullanmak nasip olmadı bebeğimin doğmasına az bir zaman var 🥹 açıkcası bilemiyorum o yüzden

Adac testinden geçmiş olmalı. Ben bebeğime önce cybex sonra britax romer kullandım kesinlikle cybex çok daha iyiyidi. Yatay pozisyon, 360 derece dönebilmesi, kemerin kolay bağlanıp çözülmesi önemli özellikler

Back