Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama yatış pozisyonuna dikkat edin 6 aydan küçükse 5-6 kademe mutlaka olmalı yanlardaki hava yastıklarına korumalarına dikkat edin kemer sistemi 5 nokta olmalı isofixli koltuklar daha sağlam oluyor iç pedlerinin yumuşaklığına dikkat edin ben joie every stage fx kullanıyorum baya da memnunum tavsiye ederimMerhabalar bebeğim için oto koltuğu alicam ama nelere dikkat etmem lazım yardımcı olursanız sevinirim
Tamam çok teşekkür ederim :)Mümkünse adac testinden geçmiş olsun. Isofixli olsin 360° dönsün.
Ben 360 derece dönebilen isofixli ama malesef adacsız prego trendfix aldım. Arabada isofix yok ama isofix aparatı aldım çok kolay takılıp sökülebiliyo.
360 derece en hayati önemi benim için çevir cocuğu bağla döndür çook pratik uyursa güneşten filan da çevirebiliyosun.Tamam çok teşekkür ederim :)
Tamam çok teşekkür ederim:)Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama yatış pozisyonuna dikkat edin 6 aydan küçükse 5-6 kademe mutlaka olmalı yanlardaki hava yastıklarına korumalarına dikkat edin kemer sistemi 5 nokta olmalı isofixli koltuklar daha sağlam oluyor iç pedlerinin yumuşaklığına dikkat edin ben joie every stage fx kullanıyorum baya da memnunum tavsiye ederim
Herkes aynı görüşte dönme özelliği olan alicam teşekkür ederim:)Bizim koltuk joie i spin, güvenlik konusunda eşim iyisi bu diyip aldı. Bence de dönme özelliği çok önemli sürekli çeviriyorsun çocuğu.
Tamam cok teşekkür ederim buna da bakicam :)Dönme özelliği olan Yoyko Bear 360 ° dönebilen yatabilen oto koltuğu aldım şubat indiriminde çok uyguna geldi ara ara indirimi oluyor şekli de çok sevimli araştırabilirsin canım
merhaba bebeğinizin yaşını ve kilosunu söylerimisinizMerhabalar bebeğim için oto koltuğu alicam ama nelere dikkat etmem lazım yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederim:)5 noktalı emniyet kemeri: 5 noktalı emniyet kemeri, çocuğunuzu koltuğa en güvenli şekilde sabitler.
Yan darbe koruması: Yan darbe korumasına sahip bir oto koltuğu seçmek, çocuğunuzun yan çarpışmalarda korunmasına yardımcı olur.
Uluslararası güvenlik standartlarına uygunluk: Oto koltuğu, ECE R44/04 veya i-Size (R129) gibi uluslararası güvenlik standartlarına uygun olmalıdır. Bu standartlar, koltuğun çarpışma ve kazalarda maksimum koruma sağlamasını sağlar.
Ayarlanabilir koltuk: Koltuk, çocuk yaşına göre ters oturaması gerekmekte bu yüzden 360 derece dönen oto koltuğu öneririm benim arabamda Prego marka pro fix modelini kullanmaktayım
rica ederimÇok teşekkür ederim:)
Biz oto koltuğu arayisindayken bunu bize bir tanidigimiz verdi. Kendi çocuğuna almış sonra arabayı satmışlar kullanamamış. Henüz arabaya monte etmedik. İnceleyemedik de.Kullanılışı hakkında çok bilgim yok. Kullanımı rahat mı? Yatar pozisyonu var mı? Bebeğim 7 aylık.Dönme özelliği olan Yoyko Bear 360 ° dönebilen yatabilen oto koltuğu aldım şubat indiriminde çok uyguna geldi ara ara indirimi oluyor şekli de çok sevimli araştırabilirsin canım
Henüz kullanmak nasip olmadı bebeğimin doğmasına az bir zaman var açıkcası bilemiyorum o yüzdenBiz oto koltuğu arayisindayken bunu bize bir tanidigimiz verdi. Kendi çocuğuna almış sonra arabayı satmışlar kullanamamış. Henüz arabaya monte etmedik. İnceleyemedik de.Kullanılışı hakkında çok bilgim yok. Kullanımı rahat mı? Yatar pozisyonu var mı? Bebeğim 7 aylık.
Sağlıkla gelsin inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsunHenüz kullanmak nasip olmadı bebeğimin doğmasına az bir zaman var açıkcası bilemiyorum o yüzden
Bizde dün aldık bu ürünü nasıl memnun musunuz acabaİlk aylarda travel sistemin oto koltuğunu kullandım. Bebiş 9 kiloya gelince de joie bold r aldım. 36 kiloya kadar kullanılabiliyor.
Joie Bold R Isofixli 9-36 kg Oto Koltuğu - ebebek
Joie Bold R Isofixli 9-36 kg Oto Koltuğu uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com